(Junior) Belastingadviseur btw

Jouw uitdaging

Je eerste jaren ervaring als Junior Belastingadviseur zijn cruciaal voor je verdere carrière. Om je optimaal te ontwikkelen, word je bij BDO breed opgeleid en krijg je de mogelijkheid om kennis te maken met alle aspecten van de allround belastingadviespraktijk. Je doorloopt het gehele proces van de fiscale dienstverlening naar onze klanten. Zij willen immers van A tot Z door jou geholpen worden op fiscaal terrein. Of het nu gaat om een aangifte, de voorbereiding van een advies of bezwaar- en verzoekschriften; je onderhoudt al snel zelf contacten met de DGA of financieel directeur en de Belastingdienst. Ervaren collega’s helpen je om je in de volle breedte van het vakgebied te ontwikkelen en zo te ontdekken wat je sterke punten zijn. Een betere start van een carrière tot een allround belastingadviseur is er niet.

Een greep uit je dagelijkse werkzaamheden

  • Je doet ervaring op in het maken van aangiften zodat je in staat bent om je klanten nog beter te kunnen adviseren en verricht zelfstandig alle daaruit voortvloeiende werkzaamheden.
  • Je vertaalt vraagstukken van klanten naar de fiscaliteit, onderzoekt de fiscale mogelijkheden en toetst deze aan de huidige regelgeving.
  • Je ondersteunt bij het tot stand komen van een advies voor de klant.

De werkomgeving
BDO biedt een professionele werkomgeving, waarin je kennis en vaardigheden verder ontwikkeld worden. Landelijk werken bij BDO ruim 300 fiscalisten met veel enthousiasme aan uiteenlopende fiscale vraagstukken. Je werkt in een team aan de opdracht van een klant. Onze klantenportefeuille bestaat voornamelijk uit succesvolle ondernemers uit het middensegment. Maar ook grotere familiebedrijven en beursgenoteerde en internationale ondernemingen kunnen tot jouw toekomstige klantenpakket behoren. Als Starter Fiscaal heb je veelvuldig contact met collega’s in het land om kennis en ervaring uit te wisselen en hier optimaal gebruik van te maken in de adviezen richting je klanten.

Dit ben jij

Wij zoeken een ambitieuze en leergierige collega die eigen initiatief en inbreng niet schuwt. Je weet je goed in te leven in de vraagstukken die leven bij je klanten en kunt deze doorvertalen naar de fiscaliteit. Daarbij durf je bestaande kaders los te laten om tot optimale oplossingen te komen voor de klant. Je legt gemakkelijk contact met je collega’s en neemt eigen verantwoordelijkheid in het plannen en organiseren van je werkzaamheden.

Daarnaast ben je:

  • kwaliteitsgericht, correct en accuraat in de uitvoering van je werk;
  • ambitieus en gedreven in je persoonlijke en professionele ontwikkeling;
  • communicatief zeer vaardig;
  • een teamspeler;
  • afgestudeerd voor de masteropleiding Fiscaal Recht of Fiscale Economie. 

Een online assessment maakt deel uit van de sollicitatieprocedure. In dit assessment worden acht competenties gemeten die belangrijk zijn voor deze functie en je verdere loopbaan.

Dit bieden wij

Binnen BDO is er veel aandacht voor talentmanagement. We helpen je bij het herkennen, ontwikkelen en benutten van je talenten en vaardigheden, zowel op vakinhoudelijk als op persoonlijk vlak. In de breedte als generalist of in de diepte als specialist. Tevens krijg je vaktechnische ondersteuning van ons Bureau Vaktechniek en word je aspirant lid van het NOB. Uiteraard bieden we je als Starter Fiscaal in de belastingadviespraktijk een goed salaris en een uitstekend secundair arbeidsvoorwaardenpakket.

Interesse?

Dan zijn wij ook nieuwsgierig naar jou! Laat je cv en motivatie achter via de solliciteerbutton. Je kunt vervolgens binnen 10 werkdagen een reactie van ons verwachten. Wil je eerst meer weten over de mogelijkheden? Neem dan gerust contact op met Laura Huntjens (Campus Recruiter) via +31 40 269 8248 of via laura.huntjens@bdo.nl

Een online assessment en pre-employment screening maken onderdeel uit van de sollicitatieprocedure. In dit assessment worden acht competenties gemeten die belangrijk zijn voor deze functie en je verdere loopbaan. 


Vergelijkbare zoekopdrachten: Accountancy, Onbepaalde tijd, WO, Fulltime, Bepaalde tijd, 1-3 jaar, 3-5 jaar, Belasting, Betalingen, Financiele dienstverlening, Belastingadviseur, Limburg, Financieel Adviseur, Noord-Brabant