Relatiemanager Regio Midden

Relatiemanager Regio Midden
32-40 Uur | Amsterdam

Creëer je eigen toekomst
Jij bent een relatiemanager van de toekomst bij de wealth manager van de toekomst. Jij vertaalt de geschiedenis van Van Lanschot Kempen naar de wereld van nu. Als commerciële professional benut jij alle kansen die de markt in regio Midden biedt.

Daar zet je graag jouw talenten voor in als relatiemanager bij Van Lanschot Kempen. Als een ware professional denk jij vanuit de klant. Jij weet wat zij nodig hebben, nog voordat zij dat zelf weten. Verder ben je bezig met het:

  • signaleren van kansen in de bestaande portefeuille.
  • beheren van de portefeuille, intern relatiebeheer en het houden van de regie hierover door service calls.
  • houden van overzicht op de commerciële trajecten en het waarborgen van de opvolging hiervan.

Jouw talenten
Assertief, sturend en een commercieel talent. Zo kunnen we jou als relatiemanager het best omschrijven. Je groeit graag mee in de financiële wereld als dé digitale vermogensbeheerder van de toekomst. Daarbij vind je duurzaamheid, samenwerken, klantgerichtheid, aanpassingsvermogen en nieuwe technologieën net zo belangrijk als wij. En dat komt goed uit, want je bent een ondernemer die commerciële kansen omzet in actie. Jij blijft scherp, ook als de druk van een grote deal toeneemt. Je doorziet complexe vraagstukken en zet handig de juiste specialisten bij elkaar. Daarnaast heb je:

  • ten minste 3 jaar werkervaring binnen de financiële sector.
  • verschillende certificaten, te weten DSI Adviseren Standaard, WFT Basis, Vermogen, Consumptief Krediet en Hypothecair Krediet. Als je ze nog niet allemaal op zak hebt, heb je in elk geval de wil om deze te behalen.
  • goede kennis van de Nederlandse en Engelse taal, zowel mondeling als schriftelijk.

Zijn wie je bent
Samen met uiteenlopende klanten toekomstgerichter, duurzamer en datagedreven beleggen. Zowel nationaal als internationaal. Met ruim 300 jaar ervaring maken we van die ambitie realiteit bij Van Lanschot Kempen. Dat doen we met zo’n 1.700 collega’s verdeeld over verschillende expertises.

Vanuit onze regiokantoren wordt een heel diverse groep aan klanten bediend. Met kantoren in Zeist, Amersfoort, Hilversum, Amsterdam, Haarlem en Alkmaar heeft regio midden een mooi kantorennetwerk. Regio midden bestaat uit 26 Private Bankers en 17 Relatiemanagers die samen beschikken over een brede expertise om onze klanten persoonlijk en op maat te ontzorgen. Je zult een team vormen met de Relatiemanagers en met 2 Private Bankers die werken vanuit de kantoren Zeist en Amersfoort bedien je een klantenportefeuille.

De mate van innovatie en wendbaarheid van een organisatie is mede afhankelijk van de diversiteit van het personeelsbestand. Dankzij onze verschillen, versterken we elkaar. Wij stimuleren een inclusieve werkomgeving waarin alle collega's zich thuis voelen. Bij ons mag jij gewoon zijn wie je bent. En daar zijn we trots op.

Benieuwd naar verhalen van collega’s en hoe zij het werken bij Van Lanschot Kempen ervaren? Ga naar People & Projects en kom meer te weten!

Turning your talent into value
Dat is wat we doen! Want als jij waarde toevoegt, dan mag je dat van ons natuurlijk ook verwachten. Een goede werk-privébalans met onze ‘hybrid way of working’ is daar een goed voorbeeld van. Daarnaast krijg je als Relatiemanager:

  • een brutomaandsalaris passend bij jouw kennis en ervaring.
  • een flexbudget om voor een deel je eigen secundaire arbeidsvoorwaarden te bepalen. Kies zelf waar je dit budget aan uitgeeft, van vakantietoeslag tot een dertiende maand, extra verlofdagen en nog veel meer.
  • een persoonlijk ontwikkelbudget en studiekostenregeling voor persoonlijke en vakinhoudelijke opleidingsmogelijkheden.
  • de keuze voor een OV jaarkaart of mobiliteitskaart om je reiskosten te dekken.
  • de mogelijkheid tot financiering van kinderopvang als je een fulltime werkende moeder bent.

En we hebben nog veel meer arbeidsvoorwaarden voor je klaarliggen. Ontdek wat je allemaal krijgt bij Van Lanschot Kempen.

Toon je interesse!
Enthousiast geworden over de vacature? Reageer dan via de sollicitatiebutton. Heb je nog vragen? Laat het Eline Aanhane, Recruiter weten via +316 20 31 22 25 of e.aanhane@vanlanschotkempen.com.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. 
Trefwoorden: relatiemanager, regio Midden, fulltime, ervaren, financiële sector, hbo, wo, Amsterdam, finance, vermogensbeheer, commercieel


Vergelijkbare zoekopdrachten: Onbepaalde tijd, WO, Fulltime, HBO, 3-5 jaar, 5-10 jaar, Banken, Consultancy, Bedrijfsadviseur, Private Equity, Randstad, Financieel Adviseur, Noord-Holland