Medewerker Personeels- en Salarisadministratie

DCMR is op zoek naar een

 

Medewerker Personeels- en Salarisadministratie

32 uur

 

DCMR is de milieudienst met de grootste uitdaging in Nederland: de milieukwaliteit bewaken en verbeteren in het meest bedrijvige en dichtbevolkte gebied dat we rijk zijn, het Rijnmondgebied en namens de provincie Zeeland ook voor de Zeeuwse BRZO-bedrijven. Wij zoeken vastberaden naar het ideale evenwicht tussen de ambities van de ruim 27.000 bedrijven die hier opereren en de 1,2 miljoen mensen die hier leefbaar en veilig willen wonen en werken. Dat is balanceren voor gevorderden. Daarom zoekt DCMR betrokken specialisten die hun kennis en vaardigheden willen inzetten voor een betere leefomgeving en die willen groeien tussen professionals.

 

Doorzie je processen en procedures snel? Creëer en behoud je gemakkelijk overzicht in je eigen werkzaamheden en die van je naaste collega’s. Dan zijn wij op zoek naar jou! Het team HR is op zoek naar een Medewerker personeels – en salarisadministratie (PSA).

 

Dit is wat we je bieden:

Om te beginnen je salaris: maximaal € 3.545,- bruto per maand op basis van 36 uur per week, afhankelijk van je ervaring en opleiding. De vacature is voor 32 uur.

 

Maar ook: de ruimte om alles uit jouw vakmanschap te halen, zodat jij met je nieuwe collega’s kunt bijdragen aan een schone, gezonde en veilige regio Rijnmond. Daarnaast bieden we je het volgende:

  • uitzicht op een vast dienstverband na 1 jaar;
  • Hybride werken reiskostenvergoeding op basis van de locatie waar je werkt;
  • een informele sfeer met sociale en gedreven collega’s die samenwerken hoog in het vaandel hebben;
  • een individueel keuzebudget van minstens 20% dat je opneemt wanneer het jou uitkomt (bijvoorbeeld vakantiegeld en 13e maand);
  • een persoonlijk ontwikkelingsbudget van € 5.000,00 per vijf jaar, waarvan je zelf de inzet bepaalt;
  • een goed geregeld pensioen bij het ABP.

 

Dit is wat je gaat doen:

De combinatie van zowel de personeels- als de salarisadministratie in één functie zorgt voor de nodige dynamiek.

 

Je bent hét aanspreekpunt voor onze collega’s met betrekking tot alle administratieve processen op het gebied van personeels- en salarisadministratie. Je bent allround binnen PSA. Van instroom, doorstroom en uitstroom; door jouw vakmanschap lopen deze processen vlot en soepel in ons HRM-systeem Youforce (Visma). Je bent mede verantwoordelijk voor het op orde houden én het verbeteren van de HRM processen.

 

Uiteraard ontvangen alle collega’s op tijd en correct salaris en worden nauwkeurig alle personeelsmutaties verwerkt. Met jouw actuele kennis van wet- en regelgeving en van de cao beantwoord je alle vragen die binnenkomen over salaris of personeelsadministratie. Je voelt je goed bij dynamiek en je kunt goed werken met deadlines. Je werkt veel samen met collega’s van de financiële administratie, met HR en business-control.

 

Met je HR collega’s maak je deel uit van een multidisciplinair accountteam. In dit accountteam bespreken en monitoren jullie organisatie- en personeelswijzigingen en zetten deze om naar de desgewenste acties binnen de personeels- en salarisadministratie.

 

Met een vriendelijke en servicegerichte houding sta je jouw collega’s en externe partijen te woord en verwijs je ze door naar de juiste HR-adviseur. Daarnaast heb je een signalerende rol richting de HR-adviseurs en teammanagers op gebied van de personeels- en salarisadministratie.

 

De werkzaamheden bestaan dus onder meer uit:

  • Het verwerken, controleren en beheren van de personeels- en salarisadministratie;
  • Het op verzoek samenstellen van overzichten uit het geautomatiseerde personeelsinformatiesysteem;
  • Vraagbaakfunctie voor medewerkers en managers;
  • Informeren en adviseren HR-adviseurs, teammanager HR, Financiën;
  • Bijdragen aan de professionalisering en verbeteren van HRM processen.

Dit is wat we van je vragen:

Dat je secuur en gestructureerd moet zijn als Medewerker PSA weet jij als geen ander, omdat je omgaat met vertrouwelijke gegevens en informatie. Je hebt oog voor (belangen van) de organisatie en de medewerker, bent oplossingsgericht en graag betrokken bij diverse projecten. Met jouw communicatieve vaardigheden is samenwerken een eitje en daarnaast ben je ook nog eens flexibel en klantvriendelijk! Hier zijn nog een aantal zaken die we denken dat je nodig gaat hebben in deze functie:

  • Je hebt MBO werk- en denkniveau en bent in het bezit van een PDL diploma;
  • Je hebt bij voorkeur kennis en ervaring met de provinciale rechtspositie en arbeidswetgeving;
  • Je hebt bij voorkeur kennis en ervaring met Beaufort en Youforce of je kunt het je snel eigen maken;
  • Je bent vernieuwend en je werkt graag mee aan verbetering van processen;
  • Je voelt je verantwoordelijk voor je werk en durft in je werk besluiten te nemen.

Zo kun je solliciteren:

Voor meer informatie over de functie kun je bellen met Erik Brekelmans (010-2468378), teammanager van het team HR of Gulay Can-Car (010-2468624), senior medewerker PSA.

Wil je informatie over de sollicitatieprocedure: bel dan met Daniëlle Blom of stuur een mail naar recruitment@dcmr.nl. Solliciteren kun je direct via onze sollicitatiepagina.

We kijken uit naar jouw reactie!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.


Vergelijkbare zoekopdrachten: Onbepaalde tijd, Bepaalde tijd, 1-3 jaar, Parttime, 3-5 jaar, Administratief Medewerker, MBO, Zuid-Holland, Randstad, Salaris Administratie, Financieel Medewerker, Overheid