(Junior) Manager RA

DIT GA JIJ DOEN
Je gaat aan de slag voor verschillende opdrachtgevers binnen het (middel-)grote MKB. Vandaag zit je met het directieteam van een transportbedrijf en morgen heb je een bespreking met een CFO van een internationale IT-Startup.

Je geeft als (Junior) Manager controlepraktijk leiding aan een team van supervisors en (senior) assistant accountants. In die rol leg jij verantwoording af aan een partner en ben jij medeverantwoordelijk voor de budgetten en de planning van jouw opdrachten. Uiteraard binnen de gemaakte afspraken en met oog voor je kwaliteit van de uitvoering van werkzaamheden. Communicatie is daarom een belangrijk onderdeel van je werk.

DIT BEN JIJ
Jij bent doortastend en gericht op de relatie. Jij weet door jouw houding mensen op een positieve manier te enthousiasmeren.
Als (junior) manager RA herken je jezelf in het volgende profiel:

  • Minimaal 8 jaar werkervaring in de controlepraktijk;
  • Afgeronde theoretische RA-opleiding en ingestroomd in de praktijkstage;
  • Uitstekende communicatieve vaardigheden en inzicht in de problematiek van de ondernemer;
  • Nauwkeurige en professioneel kritische instelling;
  • Onafhankelijk en beschikkend over een ‘rechte rug’; 
  • Je herkent jezelf in onze waarde: wij plaatsen kwaliteit boven kwantiteit en daarnaast ben je maatschappelijk betrokken.

DIT BIEDEN WIJ
RSM beschikt over de dynamiek van een snel groeiend bedrijf, heeft de diversiteit en kwaliteit van eigen professionals hoog in het vaandel en kent een goede werksfeer. Daarnaast bieden we je uitgebreide arbeidsvoorwaarden, waaronder:

  • Een goede pensioenregeling
  • Een goede werk-privé balans: Natuurlijk werken we hard, maar werken is niet het enige wat we belangrijk vinden. Samen werken we aan een goede werk-privé balans.
  • Mogelijkheid tot parttime werken: We hebben verschillende verlofregelingen, waaronder ouderschapsverlof en de mogelijkheid tot parttime werken.
  • Een goede mobiliteitsregeling: Een leaseauto/budget of reiskostenvergoeding.

DIT ZIJN WIJ
RSM is wereldwijd het zesde netwerk van zelfstandige accountancy- en belastingadviesorganisatie met ruim 860 kantoren in meer dan 123 landen en ruim 51.000  professionals. Met 600 professionals verdeeld over 9 vestigingen in Nederland staat RSM midden in de maatschappij. De lokale betrokkenheid, gecombineerd met de regionale expertise en het internationale RSM-netwerk maakt RSM tot een uitstekende sparringpartner voor middelgrote organisaties. Daarnaast beschikt RSM over een eigen Vaktechniek- en Opleidingsbureau. Zo zorgen we er voor dat onze medewerkers kwalitatief hoogwaardige dienstverlening kunnen bieden, klanten spiegelen wanneer dat nodig is en altijd oog hebben voor de impact die we als RSM in de maatschappij willen hebben. Meer informatie over werken bij RSM vind je via Wij zijn RSM.

JIJ X WIJ

Spreekt deze functie je aan of wil je meer informatie? Stuur je vraag via onderstaand WhatsApp nummer of neem contact op met:

Contactpersoon: Martin Quaak
Telefoonnr. werk: 06 - 25 25 59 85
E-mail werk: mquaak@rsmnl.nl

Interesse?

Solliciteer via de 'Solliciteerbutton'

 


Vergelijkbare zoekopdrachten: Accountancy, Onbepaalde tijd, WO, Fulltime, Bepaalde tijd, Parttime, HBO, Belasting, 5-10 jaar, > 10 jaar, Controlling, Financiele dienstverlening, Zuid-Holland, Financieel Adviseur, Junior Assistent Accountant