Medewerker salarisadministratie

Bij de gemeente Gorinchem, zoekt Team Advies:

Medewerker salarisadministratie
20-24 uur | Gorinchem

Als medewerker salarisadministratie ben jij een expert in je vakgebied. Jij bent op de hoogte van alle actuele wet- en regelgeving. Je voert, samen met je collega’s, de complete salarisadministratie uit van de gemeente en Waardlanden. Je adviseert de organisatie ten aanzien van alle vraagstukken aangaande salarissen, CAO Gemeenten, arbeidscontracten, fiscale aspecten bij HRM-beleid en individuele vraagstukken. Je voert het applicatie- en functioneel beheer uit, en ondersteunt bij de jaarlijkse begroting voor Gemeente Gorinchem en Waardlanden. Samen met je collega’s draai je de maandelijkse productie en signaleer je verbetermogelijkheden voor interne processen. Daarnaast onderhoud je de contacten met diverse interne en externe partijen. Je verrast je interne klanten door de hoge mate van pro activiteit.

Al met al een afwisselende functie waarin jouw kennis en kunde volledig tot hun recht komen!
Herken jij je hierin? Solliciteer dan vandaag en ga binnenkort aan de slag als medewerker salarisadministratie bij de gemeente Gorinchem.

Wat neem je mee?

  • Kennis en allround werkervaring van de salarisadministratie en bij voorkeur ervaring met AFAS.
  • Je hebt een HBO werk- en denkniveau en je hebt relevante opleidingen waaronder het praktijkdiploma loonadministratie.
  • Je hebt kennis van de APPA en de wet- en regelgeving bij gemeenten.
  • Je bent communicatief sterk en bent in staat het overzicht te behouden.
  • Je bent nauwkeurig, oplossingsgericht en zelfstandig.


Wat bieden we je?
Een dienstverband voor de duur van een jaar met uitzicht op een vast dienstverband. Al naar gelang je ervaring word je ingedeeld in de functionele schaal 8 (max. bruto € 3.591 voor een fulltime dienstverband) met doorgroeimogelijkheden naar de uitloopschaal 9 (max. bruto € 4.048 bij een fulltime dienstverband). Bij ons krijg je de kans om je te ontwikkelen en privé en werk goed te combineren met variabele werktijden en de mogelijkheid om zo nodig thuis te werken. We kennen ruime opleidingsmogelijkheden, reiskostenvergoeding en een Individueel Keuze Budget van 17,05% van je jaarsalaris dat je op maat in kan zetten.

Waar kom je te werken?
Jij komt te werken binnen Team Advies. Naast P&O bestaat dit team ook uit collega’s van communicatie, juridische zaken, inkoop en de secretaris van de OR. P&O bestaat uit 10 teamleden met expertises op gebied van personeelsbeheer, salarisadministratie en HR-advisering. Een mooi divers team met ambitie en uitdagende opgaves voor de gemeente Gorinchem.

Wil je meer weten?
Neem voor meer informatie over de functie contact op met Esther van den Dungen, Teammanager Advies (telefoon 0183 659595). Voor overige informatie kun je contact opnemen met Marianne Simjouw, sr. HR-adviseur (telefoon 0620010480).

Enthousiast geworden?
Solliciteer dan vóór 11 december 2021 via de sollicitatiebutton.

Een VOG maakt deel uit van het aannamebeleid.

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld!

Trefwoorden: Medewerker salarisadministratie, Payroll, Loonadministratie, AFAS, Gemeente, vacature Gorinchem, Finance, Parttime, Hbo


Vergelijkbare zoekopdrachten: Onbepaalde tijd, Bepaalde tijd, HBO+, Parttime, HBO, 3-5 jaar, Administratief Medewerker, Gemeente, Zuid-Holland, Salaris Administratie, Financieel Medewerker