Projectcontroller

Ben jij die gedreven projectcontroller die graag zijn of haar mouwen opstroopt en nauw betrokken wil zijn bij technisch hoogstaande en maatschappelijk relevante projecten binnen de Lucht- en Ruimtevaart? Dan is deze veelzijdige baan precies wat voor jou!

 

Projectcontroller

Amsterdam, fulltime (40 uur)

 

Wat ga je doen?

In verband met een ERP implementatie zijn we op zoek naar een tijdelijke uitbreiding van ons team van projectcontrollers. Als projectcontroller lever je samen met je collega-projectcontrollers financiële support aan de directe afdelingen. Je ondersteunt en adviseert de technische collega’s door de vinger aan de pols te houden van de financiële voortgang van een breed scala aan lopende, veelal multidisciplinaire projecten en acquisities. Ook genereer en analyseer je voortgangsrapportages van projecten en zorg je ervoor dat de projectadministratie van je projecten op orde is.  Je overlegt regelmatig met projectleiders over de voortgang van de projecten. En je stemt af met  externe accountants over de accountantsverklaringen ten behoeve van jouw projecten. Je bent flexibel en je bent gewend te schaken op meerdere borden.

Wat breng je mee?

  • Afgeronde HBO opleiding Bedrijfseconomie of bedrijfskunde;
  • ERP-systemen hebben geen geheimen voor je;
  • Je hebt een proactieve instelling naar jouw interne klanten;
  • Je bent resultaatgericht en een teamspeler;
  • Je communiceert uitstekend in het Nederlands en het Engels.

Wat bieden wij jou?

  • Een uitdagende baan in een hightech werkomgeving, nationaal en internationaal
  • Ruimte om je te ontwikkelen in een richting die bij jou past
  • Een organisatie die samenwerken, resultaatgerichtheid en betrokkenheid belangrijk vindt
  • Mooie arbeidsvoorwaarden en flexibiliteit voor jouw werk privé balans

Jouw nieuwe werkomgeving?

Koninklijke NLR is al meer dan 100 jaar de ambitieuze kennisorganisatie met de wil om te blijven vernieuwen. Vanuit die drijfveer maken wij de wereld van transport veiliger, duurzamer, efficiënter en effectiever. We staan op de drempel van baanbrekende innovaties. Plannen en ideeën komen in beweging wanneer deze goed gevoed worden met de juiste energie. Ruim 600 gedreven professionals werken aan onderzoek en innovatie. Van vliegtuigbouwkundigen tot psychologen en van wiskundigen tot applicatiedeskundigen. Onze vestiging in Amsterdam is recent gerenoveerd en in Marknesse is een prachtig nieuw gebouw gerealiseerd.

Onze collega’s vertellen je graag hoe het is om bij NLR te werken.

 

De afdeling Planning & Control en Juridische Zaken (DSPC) heeft als doel maximale support aan de NLR-divisies te verlenen op financieel en juridisch gebied, De afdeling is dé interne deskundige op deze gebieden en vervult de rol van adviseur. Het team bestaat uit 13 enthousiaste en ervaren medewerkers.

Wil jij meer weten?

Bel of mail met Manfred Puijk, de manager van de afdeling DSPC, 088-5113157 of via Manfred.Puijk@nlr.nl.

We nodigen je van harte uit om onze website en ons NLRmedia kanaal op YouTube te bezoeken.

Solliciteren?

Mooi, we zijn benieuwd naar jou! Stuur je motivatiebrief en CV via de ‘Solliciteren’ button. Een integriteitstest en het verkrijgen van een VOG zijn voorwaarden voor indiensttreding.

 

Acquisitie? Daar worden we minder enthousiast van.

Deze vacature wordt zowel intern als extern uitgezet. Bij gelijke geschiktheid heeft de interne kandidaat voorrang op de externe kandidaat.


Vergelijkbare zoekopdrachten: Onbepaalde tijd, Fulltime, Amsterdam, HBO+, HBO, 3-5 jaar, Controlling, Controller, Transport/Logistiek/Opslag