Assistent accountant

€ 2800 - € 3300 | minimaal 4 dagen per week | Voor een accountantskantoor in de regio van Best, zijn we op zoek naar een communicatieve en klantgerichte assistent accountant met ervaring in de samenstelpraktijk. Meer weten? Laat mij jouw vragen weten en ik beantwoord ze snel.
Bedrijfsomschrijving

Wil je werken bij een informeel, regionaal maar niet te klein accountantskantoor? Onze opdrachtgever is gevestigd in regio Best en telt in totaliteit ongeveer 30 medewerkers. Dit is verdeeld over de afdelingen: samenstelpraktijk, fiscale praktijk, salarisadministratie en ondersteunend personeel (zoals HR, receptie etc.). De organisatie hecht veel waarde aan de persoonlijke betrokkenheid naar de klant. De klant weet daarom ook goed wie zijn/haar aanspreekpunt is. Ook geldt voor een fijne samenwerking met de klant: kwaliteit van de dienstverlening, de communicatie (korte lijnen) en praktische aanpak. Vind jij dit ook belangrijke aspecten? Dan zal jij je snel thuis voelen binnen dit kantoor.


Functieomschrijving

Als assistent accountant bij onze opdrachtgever, ga je aan de slag voor MKB klanten. Een diverse klantenportefeuille, want de branches lopen uiteen én de grootte van de klant is ook zeer verschillend. Je werkt niet in vast teamverband, wat wil zeggen dat je met veel verschillende collega's (/ accountants) samenwerkt. Je kan dus enorm veel zien en enorm veel leren. Je houdt je voor de klant met name bezig met de jaarrekening en de aangiften, maar probeert uiteraard vanuit de cijfers zoveel mogelijk adviesmogelijkheden te signaleren. Dit bespreek je met de accountant. Wil je bij de bespreking van de jaarrekening aanwezig zijn? Geef jouw wensen en ambities door, want er is ruimte voor ontwikkeling en (door)groei.


Functie-eisen

Wij zijn op zoek naar een hbo assistent accountant, die graag samenwerkt! Voor deze functie vragen we om vier jaar ervaring, maar indien je minder ervaring hebt opgedaan word je alsnog uitgenodigd om te solliciteren. Waarom? De een ontwikkelt zich sneller dan de ander, maar daarnaast kan de type klant, waarvoor je hebt gewerkt ook op een ander niveau liggen dan de klant van onze opdrachtgever. Ervaring is dus flexibel te meten. Uiteraard telt jouw persoonlijkheid ook mee in de sollicitatie. Zou jij jezelf omschrijven als communicatief, integer, een tikkeltje bescheiden, maar vooral klantgericht? Dan maak ik graag kennis met jou!

Goed om te weten: de functie is bespreekbaar vanaf 4 dagen per week (eventueel is 28 uur per week mogelijk).

Rousch streeft naar gelijke kansen op de arbeidsmarkt voor iedereen. Wij selecteren niet op geslacht, leeftijd, afkomst, etc. en nodigen daarom iedereen die zich herkent in bovenstaand profiel van harte uit om te solliciteren.

Kijk voor meer interessante vacatures op www.rousch.nl en http://www.rousch.nl/vacature/assistent-accountant.


Arbeidsvoorwaarden
  • € 2800 - € 3300, waarbij je nog verder kan groeien in salaris
  • ruim aantal vakantiedagen
  • pensioenregeling
  • reiskostenvergoeding
  • 8% vakantiegeld
  • flexibele werktijden
  • leuke personeelsactiviteiten

Vergelijkbare zoekopdrachten: Accountancy, Onbepaalde tijd, Fulltime, HBO, 3-5 jaar, € 3.000 - € 5.000, Assistent Accountant, Financiele Administratie, Noord-Brabant