Senior Assistent Accountant

Voor onze vestigingen in Oud-Beijerland en Barendrecht zijn wij op zoek naar een enthousiaste en ambitieuze (senior) Assistent Accountant

Wie ben jij?

Als (senior) Assistent Accountant heb je enkele jaren relevante werkervaring opgedaan in een vergelijkbare functie. Je bent in staat om zelfstandig jaarrekeningen samen te stellen en de administratieve dienstverlening op te pakken. Dit doe je op kantoor, maar ook bij de klant. Gedreven door een sterk analytisch vermogen, richt jij je op de opzet en inrichting van de digitale klantendossiers. Met de nodige communicatieve vaardigheden en opgedane kennis ga je regelmatig in gesprek met de klant. In deze functie word jij dan ook klaargestoomd tot een volwaardig sparringpartner. Zo zorgen we ervoor dat we ook in de toekomst samen succesvol zullen blijven!

Enthousiast, initiatiefrijk, flexibel en vakkundig zijn woorden die jou goed omschrijven. Daarnaast heb je sterke affiniteit met online dienstverlening en automatisering. We werken bij Schipper o.a. met de pakketten: Basecone, Caseware, Twinfield, Exactonline en Visionplanner. Je hebt een afgeronde hbo-opleiding richting Accountancy of Bedrijfseconomie of een mbo-opleiding aangevuld met relevante werkervaring. Je vindt het daarnaast leuk om in contact te staan met zowel klanten als collega’s.

Wie zijn wij?

Bij Schipper werken we aan de toekomst: de toekomst van onze klanten, van onze organisatie én die van jou. Dit betekent dat we je alle ruimte bieden om jezelf te ontwikkelen, we aandacht hebben voor jouw individuele loopbaan en veel waarde hechten aan persoonlijk contact. We zorgen voor een inwerktraject dat aansluit op je behoeftes, nemen je mee op pad en bieden aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden die blijk geven van waardering. Zo helpen we je om de beste versie van jezelf te worden. Onze cultuur omschrijven we als laagdrempelig, betrokken en vooruitstrevend. Met ruim 350 collega’s staan we vanuit onze 10 vestigingen elke dag weer klaar om onze klanten te adviseren op het gebied van accountancy, fiscaliteit, pensioen, personeel en corporate finance. Werken bij Schipper betekent dan ook een baan met grote diversiteit, tal van kansen en voldoende vrijheid om nieuwe uitdagingen aan te gaan. Word ook de beste versie van jezelf!

Is deze rol jou op het lijf geschreven? Schrijf ons!

Druk op ‘Direct solliciteren’ om het sollicitatieformulier in te vullen. We nodigen je uit daarbij je motivatiebrief en cv te uploaden. Heb je vragen over onze sollicitatieprocedure? Neem dan contact op met HR-adviseur Brenda Verberk- Lutters.


Vergelijkbare zoekopdrachten: Accountancy, Onbepaalde tijd, Fulltime, HBO+, 1-3 jaar, HBO, 3-5 jaar, 5-10 jaar, Assistent Accountant, Corporate Finance, Financiele Administratie, Zuid-Holland, Randstad, Senior Assistent Accountant