Salarisadministrateur parttime (20-24 uur)

€ 2900 - € 3300 | 20 - 24 uur | Wil je als Salarisadministrateur parttime aan de slag en kan je werken met Loket?
Bedrijfsomschrijving

Het kantoor heeft een fullservice dienstverlening en er werken in totaal 15 medewerkers. De organisatie kijkt graag met hun klant vooruit en werken daarom ook veel met tussentijdse cijfers. Ze hechten waarde aan kwaliteit en daarom vindt er onder andere maandelijks een vaktechnisch overleg plaats. Voor specialistische adviesopdrachten maken ze gebruik van hun netwerk. Op het kantoor is er een informele uitstraling en je krijgt veel vrijheid en vertrouwen vanuit de werkgever. De sfeer is collegiaal en is er ruimte voor een lolletje naast het harde werken.


Functieomschrijving

Je draait samen met twee Salarisadministrateurs de salarisafdeling. Door jouw ervaring kan je (redelijk) zelfstandig aan de slag met het verzorgen van de salarisverwerking in Loket. Je bedient als het ware van A tot Z een deel van de klantenportefeuille. Daarnaast adviseer je klanten over HR-gerelateerde vragen.


Functie-eisen

Als Salarisadministrateur:

  • Heb je HBO werk- en denkniveau;
  • Heb je de PDL opleiding afgerond;
  • Heb je recente werkervaring in de accountancybranche of bij een payrollbedrijf;
  • Ben je voor 20 tot 24 uur per week beschikbaar.

Rousch is gespecialiseerd in vacatures voor Parttime Salarisadministrateurs.     
Kijk voor meer interessante vacatures op www.rousch.nl en http://www.rousch.nl/vacature-salarisadministrateur.

Rousch streeft naar gelijke kansen op de arbeidsmarkt voor iedereen. Wij selecteren niet op geslacht, leeftijd, afkomst, etc. en nodigen daarom iedereen die zich herkent in bovenstaand profiel van harte uit om te solliciteren.


Arbeidsvoorwaarden

Voor deze functie geldt een indicatie van € 2900 - € 3300 bruto per maand, op basis van fulltime.


Vergelijkbare zoekopdrachten: Onbepaalde tijd, Parttime, HBO, 3-5 jaar, Administratief Medewerker, € 3.000 - € 5.000, Financiele dienstverlening, Salaris Administratie, Noord-Brabant