Allround Financieel Medewerker

Ben jij op zoek naar een uitdagende financiële functie met een gevarieerd takenpakket en veel verantwoordelijkheid? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Allround Financieel Medewerker

(32 – 40 uur)


Jouw missie
Is het tijdig verwerken van mutaties en actueel houden van de administratie, zodat we kunnen bouwen op de geregistreerde gegevens. Als spin in het web schakel je dagelijks vlot tussen de diverse disciplines van de financiële administratie, inkoop, sales binnendienst en shipping en ondersteunt anderen in hun werkzaamheden. 
Daarnaast ondersteun je de financiële afdeling, zodat we onze data en cijfers goed kunnen interpreteren en optimaal kunnen gebruiken. De afdeling Finance neemt hierin een cruciale plek in en jouw werk kan ons helpen het verschil te maken! 

Wat worden jouw taken als Allround Financieel Medewerker?

  • Correct en tijdig verwerken van financiële mutaties samen met je collega’s.
  • Het ondersteunen bij periodieke financiële rapportages en budgetten.
  • Het opstellen en afstemmen van de intercompany-overzichten met onze zustermaatschappijen.
  • Het goed bijhouden van het debiteuren- en crediteurenbeheer.
  • Dagelijkse controle van verzendingen op kredietrisico’s en het muteren van kredietlimieten bij de kredietverzekeraar.
  • Verzorgen van en ondersteunen bij CBS- en de verschillende belastingaangiften.
  • Het ondersteunen bij betalingsverkeer en de hedging van de vreemde valuta en grondstoffen.


De ideale kandidaat:

  • Is een pro-actieve aanpakker die houdt van een gevarieerd takenpakket en goed is in een goed geordende administratie.
  • Heeft een opleiding op MBO+ niveau in een financiële richting. Ervaring is geen eis, dus ook startende HBO-ers worden uitgenodigd om te solliciteren.
  • Heeft goede communicatieve vaardigheden; je bent in staat om actief samen te werken.
  • Heeft kennis en beheersing van de Engelse taal.
  • Kennis van geautomatiseerde systemen als SAP FICO, BPCS, QlikView en Easy Systems is een pré.
  • Is enthousiast en heeft ambitie! En een beetje humor en nuchterheid komt ook goed uit… :-)


Wat bieden wij jou?
Het betreft een interessante en uitdagende fulltime functie in een dynamische en internationale omgeving met volop ruimte voor eigen inbreng. Je krijgt veel zelfstandigheid en verantwoordelijkheid en wordt uitgedaagd om continu hoge kwaliteit te leveren. Uiteraard bieden we je een concurrerend en aantrekkelijk pakket arbeidsvoorwaarden, waaronder 40 verlofdagen. Deze functie valt onder de cao Metalektro. 

Wie zijn wij?
Aurubis Netherlands B.V. in Zutphen maakt deel uit van het Duitse beursgenoteerde Aurubis AG, met hoofdkantoor in Hamburg. Aurubis AG is met 6700 medewerkers ’s werelds toonaangevende koperproducent. Binnen het onderdeel Flat Rolled Products van Aurubis richt de vestiging in Zutphen zich met ongeveer 330 medewerkers voornamelijk op de productie van dun messing- en koperstrip. Deze strip wordt onder andere toegepast in de automobielindustrie en de elektrotechnische/elektronica industrie. De cultuur van de onderneming kan getypeerd worden als no-nonsense, open en informeel met een gezonde doenersmentaliteit. 

Meer informatie
Wil je graag eerst wat meer informatie over de vacature? Dan kun je terecht bij Maurice Wichink, afdeling HR. Je kunt hem bellen op 0575 - 594 685. Appen mag ook, dat kan op het nummer 06 - 20 394 685. Je kunt ook kijken op onze website: www.aurubis.com

Maak van deze leuke vacature jouw nieuwe baan!
Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging en herken jij jezelf in bovengeschetst profiel? Dan nodigen wij je van harte uit om te reageren. Mogelijk geschikte kandidaten nodigen we meteen uit voor een goed gesprek en een kop koffie. Laat je CV met motivatie achter op onze sollicitatiepagina

We werven onze nieuwe collega’s het liefst zelf. 

Trefwoorden: Financieel Medewerker, Medewerker Financiele Administratie, Medewerker Finance, Debiteurenbeheerder, Crediteurenbeheerder
 


Vergelijkbare zoekopdrachten: Fulltime, Bepaalde tijd, 1-3 jaar, Parttime, HBO, MBO, Financiele Administratie, Industrie/Techniek, Gelderland, Financieel Medewerker