Assistent Accountant AA

Bedrijfsomschrijving

Termen die van toepassing zijn op deze opdrachtgever zijn: deskundigheid, maatwerk adviezen, financieel huisarts en coachen van ondernemers. Ze verwachten van hun medewerkers een klantgerichte en gemotiveerde instelling. Ze bieden een fijne werkomgeving waar je jezelf optimaal kunt ontwikkelen en daarvoor worden de juiste handvatten geboden. Hierbij kan je denken aan flexibiliteit, ervaren mentor, scholingsmogelijkheden en fijne ruime werkplekken. Wil jij dit team graag komen versterken? Dan horen we graag van je!


Functieomschrijving

Als Assistent Accountant:

  • Stel je jaarrekeningen samen en verzorg je de bijbehorende aangiften en kwartaal rapportages;
  • Ga jij jezelf bezighouden met het voeren en controleren van de administratie van klanten in het MKB segment;
  • Signaleer je adviesopdrachten en bespreek je deze met de klantadviseur;
  • Indien je niveau het toe laat werk je de adviesopdracht zelfstandig uit en ga je mee naar besprekingen. Ben je nog niet toe aan deze stap? Geen probleem. Je wordt begeleid door een ervaren Accountant en kunt met je vragen bij hem/haar terecht.

Functie-eisen
  • Je hebt een afgeronde HBO opleiding Accountancy;
  • Je bent een Assistent Accountant met voldoende werkervaring in de samenstelpraktijk om meteen aan de slag te gaan met in ieder geval het kleinbedrijf, nog beter als je ook al ervaring hebt met het samenstellen van complexe BV structuren;
  • Je bent gemotiveerd en klantgericht.

Rousch is gespecialiseerd in vacatures voor Assistent Accountant.
Kijk voor meer interessante vacatures op www.rousch.nl en http://www.rousch.nl/vacature/assistent-accountant

Rousch streeft naar gelijke kansen op de arbeidsmarkt voor iedereen. Wij selecteren niet op geslacht, leeftijd, afkomst, etc. en nodigen daarom iedereen die zich herkent in bovenstaand profiel van harte uit om te solliciteren.


Arbeidsvoorwaarden

Rond de € 2800,- bruto per maand op fulltime basis, afhankelijk van opleiding en werkervaring.


Vergelijkbare zoekopdrachten: Accountancy, Onbepaalde tijd, Fulltime, HBO, 3-5 jaar, Assistent Accountant, Financiele Administratie, Limburg