Business Controller

Wij zoeken een business controller die met Careyn de volgende fase ingaat.

Organisatie
Careyn is één van de grootste zorgaanbieders in Nederland. Met circa 7.000 professionele medewerkers biedt Careyn zorg, hulp en ondersteuning aan jong en oud. Careyn is ontstaan door meerdere fusies in de afgelopen tien jaar. 

De afgelopen twee jaar is door iedereen binnen Careyn hard gewerkt aan het verbeteren van de kwaliteit van zorg. Dat heeft ertoe geleid dat in december 2018 de aanwijzing van de IGJ beëindigd is, wat de organisatie een enorme steun in de rug heeft gegeven. Careyn blijft iedere dag werken aan het bouwen aan een gezonde organisatie die optimale zorg aan haar cliënten levert. 

De organisatie is ingedeeld in vier districten, die ieder geleid worden door een directeur. Deze geeft leiding aan het MT van het district, dat o.a. bestaat uit managers (intramuraal, extramuraal en behandeling), een HR business partner, business control, een kwaliteitsadviseur en een districtssecretaris. 

Binnen het district Zuid-Hollandse Eilanden en Breda is een vacature voor business controller. Dit district is veruit het grootste district binnen Careyn met 13 (verpleeg)huizen, 66 thuiszorgteams en 2.000 medewerkers en heeft de beschikking over twee business controllers. 

Careyn zoekt voor het district Zuid-Hollandse Eilanden en Breda een

Business Controller

Over de functie van Business Controller

Als business controller binnen Careyn is het je taak om de districtsdirecteur en managers te adviseren en ondersteunen bij hun werk: je helpt hen te sturen op de punten waarop ze kunnen of moeten sturen. Je denkt mee in scenario’s en mogelijkheden voor de toekomst, rekening houdend met de ontwikkelingen in de gezondheidszorg. Je werkt hierbij zowel zelfstandig als nauw samen met de collega business controller, waarbij jullie de werkzaamheden verdelen. Tegelijkertijd is er een functionele aansturing op concernniveau en schakel je nauw samen met collega business controllers uit andere districten, zorgadministratie en financiële administratie. Je werkt vanuit Schiedam, waarbij je maandelijks de verschillende locaties bezoekt. Ook heb je soms afspraken in Utrecht, waar het hoofdkantoor van Careyn zich bevindt. 

Wie wij zoeken
Wij zoeken een business controller met minimaal enkele jaren werkervaring. Het is een voordeel als je je sporen hebt verdiend in de zorg/VVT. Je hebt kennis van relevante wetgeving en financieringsvormen in de gezondheidszorg of neemt deze kennis snel tot je. Als lid van het MT ben je aanspreekpunt en sparringpartner voor zowel zorgmanagers als managementteam en directie. Je verzorgt relevante stuurinformatie, voert analyses uit en stelt plannen op in het kader van risicobeheersing. Ook draag je zorg voor de implementatie en borging van deze plannen en geef je zowel gevraagd als ongevraagd advies om verbeteringen door te voeren. Kennis van, en vaardigheid in de gangbare managementsystemen zijn vanzelfsprekend. 

Je bent zelfstandig en integer, initiatiefrijk, gericht op het behalen van kwaliteit én resultaten. Je bent analytisch sterk en werkt nauwkeurig. Je bent in staat om complexe materie snel te doorgronden en komt snel tot de kern van het probleem. Je weet je collega’s hierin ook mee te nemen: je bent communicatief zeer vaardig, creëert draagvlak onder managers en medewerkers en kunt goed luisteren. Met een zekere humor weet je zaken te relativeren. Je bent flexibel en past je desgewenst snel aan – je kunt tot op zekere hoogte meebewegen met de organisatie. Je neemt je verantwoordelijkheid en komt afspraken na. Je bent in staat in management- en andere overleggen overtuigend en sturend op te treden en zaken gedaan te krijgen. Je neemt geen genoegen met een half antwoord. Je brengt rust. 

Ons aanbod voor de beste kandidaat
Dit is een mooi moment om aan boord te stappen bij Careyn. We bieden een veelzijdige rol met duidelijke impact binnen een organisatie die een nieuwe fase ingaat. Het betreft een vacature voor 32 - 36 uur per week. Er wordt in overleg gestart met een jaarcontract, inschaling FWG 65 CAO VVT. 

Reactie & informatie
VOOR is gevraagd om de werving en selectie voor deze vacature uit te voeren. Edo Lagendijk is hiervoor verantwoordelijk. Wanneer je geïnteresseerd bent in deze vacature, ontvangen we graag je motivatie en een actueel CV via het reactieformulier op onze website. Vermeld in je motivatie ook je Skype adres en eventuele vakantieplanning. 

Voordat we kandidaten uitnodigen voor een live selectiegesprek met VOOR, maken wij met de kandidaten die op CV het beste aansluiten, graag eerst kennis via Skype. Deze gesprekken vinden plaats vanaf 25 maart. Live selectiegesprekken met VOOR vinden plaats vanaf 1 april, waarna mogelijk kennismaking met Careyn plaatsvindt. 

Een referentenonderzoek en een assessment maken mogelijk onderdeel uit van de procedure. 
 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.


Trefwoorden: Financial Controller, Controlling, Planning & Control, Finance, Financieel, Bedrijfseconomie, Bedrijfseconomisch, Business Control, Ouderenzorg, VVT


Vergelijkbare zoekopdrachten: Onbepaalde tijd, Fulltime, Bepaalde tijd, Parttime, HBO, 5-10 jaar, Controlling, Zuid-Holland, Gezondheidszorg/Welzijn, Controller