Business Controller Sales

Business Controller Sales
Fulltime | Raamsdonksveer

Je functie
In de rol van Business Controller Sales ben je het aanspreekpunt voor de Business Units Rescue en Industry inzake de afhandeling van het verkooporderproces, L/C’s, bankgaranties en contracten. Verder verzorg je voor de Business Units financiële rapportages en analyses, waarin eveneens onze vestigingen in de USA en China meegenomen worden. Verder ben je functioneel verantwoordelijk voor de debiteurenadministratie, waarbij je het debiteurenbeleid onderhoudt en op dit gebied ook enkele werkzaamheden voor je rekening neemt. Je geeft uitvoering aan het trade compliance beleid, bent de key user van het ERP systeem voor Finance en bent de intern auditor van de salesprocessen. Kortom een veelzijdige en uitdagende job.

Wie zoeken wij?
Een rasechte bedrijfseconoom op HBO+ niveau met minimaal 3 jaar ervaring in een soortgelijke functie in een internationale salesomgeving. Je hebt affiniteit met diverse geautomatiseerde systemen zoals ERP en business intelligence, en jouw communicatieve vaardigheden zorgen ervoor dat jij met gemak financiële data begrijpelijk en inzichtelijk kan maken aan collega’s die iets minder goed zijn met cijfers. Jij denkt automatisch in oplossingen, neemt initiatief en overtuigt anderen met jouw enthousiasme. Collega’s werken graag met jou samen en je haalt de onderste steen graag boven! Kan je tot slot ook nog goed beslissingen nemen, plannen, organiseren en ben je flexibel? Dan zijn wij op zoek naar JOU!

Wat bieden wij?
Een zelfstandige, afwisselende job in een internationaal bedrijf, waarbij eigen inbreng wordt gewaardeerd. Er is volop ruimte om jezelf te blijven ontwikkelen. Onze organisatiecultuur kenmerkt zich door korte communicatielijnen en collegialiteit. Elkaar opzoeken, vernieuwen, zelfsturend zijn en je gezond verstand gebruiken zijn sleutelwoorden.

Wil je deel uitmaken van ons succes?
Zie jij jezelf in de rol van Business Controller Sales? Stuur je sollicitatiebrief en CV door te klikken op de sollicitatiebutton. Wil je meer weten over de functie? Neem dan contact op met Joost Kerkhof (Group Controller).

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Trefwoorden: Business Controller Sales, Business Controller, Sales, Commercieel, Financieel, Controlling, Vacature Raamsdonkveer


Vergelijkbare zoekopdrachten: Onbepaalde tijd, Fulltime, HBO+, HBO, 3-5 jaar, Compliance, Controlling, Business Controller, Controller, Industrie/Techniek, Internationaal