Medewerker Financiële Administratie M/V

Wasco is dé toonaangevende technische groothandel binnen de installatiebranche in Nederland. Met ruim 45 jaar ervaring, expertise en vakmanschap zijn wij uitgegroeid tot een landelijk begrip. Ruim 400 medewerkers werken dagelijks aan de tevredenheid van onze klanten. Onze organisatie is volop in beweging en heeft een sterke focus op groei. 
Wasco maakt deel uit van het beursgenoteerde bedrijf Ferguson ‘s werelds grootste bouw gerelateerde distributeur. Mede door onze 34 vestigingen staan wij altijd dichtbij de klant. Wasco werkt actief aan de kennisontwikkeling van haar medewerkers en wil een kennisorganisatie zijn voor al haar klanten. Het huidige kennisniveau willen wij verder uitbouwen met als doel om onze klanten nog beter van dienst te kunnen zijn bij al hun vragen en het mee te denken in systeemoplossingen.
 

Wasco heeft voor de verdere professionalisering van haar financiële afdeling in Twello een vacature voor een:

 

Medewerker Financiële Administratie M/V

Een accurate persoonlijkheid met oog voor detail


Wat ga je doen als Medewerker Financiële Administratie?
Als Medewerker Financiële Administratie (grootboek- en crediteurenadministratie) ben je verantwoordelijk voor het verrichten van alle voorkomende administratieve werkzaamheden, het uitvoeren van diverse controles, het maken van periodieke financiële aansluitingen en rapportages. Daarnaast ben je key-user van- en help je bij de facturenverwerking. Het is jouw verantwoordelijkheid om op een juiste, betrouwbare en tijdige manier alle financiële gegevens verwerkt te hebben en je zorgt voor een up-to-date financiële administratie. Ook kom je met verbeter- en vernieuwingsvoorstellen om zo mee te helpen aan het (verder) professionaliseren en optimaliseren van de processen op de financiële administratie. De ideale kandidaat voor deze functie is resultaatgericht, zelfstandig en analytisch. Daarnaast heb je een flexibele instelling en beschik je over een groot verantwoordelijkheidsgevoel. Je bent de rechterhand van de teamleider grootboek- en crediteurenadministratie en vervangt deze in voorkomende gevallen. Natuurlijk kun je ook de rol van sparringpartner voor diverse collega’s vervullen. 

Wij vragen?

  • HBO werk- en denkniveau, bijvoorbeeld richting bedrijfseconomie of accountancy, eventueel door werkervaring verkregen;
  • Minimaal 3 jaar relevante werkervaring;
  • Goede kennis van Excel is noodzakelijk;
  • Stressbestendig en goed kunnen omgaan met (periodieke) deadlines;
  • Ervaring met Qlikview (gebruikersniveau) en ISP (scanningtool);
  • Kennis van fiscaliteit, bij voorkeur kennis van omzetbelasting en vennootschapsbelasting;
  • Analytisch en resultaatgericht;
  • Goede communicatieve vaardigheden, zowel in Nederlands als Engels;
  • Fulltime (40 uur) beschikbaarheid.


Wat biedt Wasco jou?
Een afwisselende fulltime baan met veel vrijheid en zelfstandigheid in een prettige werkomgeving met voldoende ontwikkelmogelijkheden. Wasco heeft een informele bedrijfscultuur en betrokken collega’s. Wij bieden een concurrerend salaris, 25 vakantiedagen en 12 ATV dagen. Daarnaast bieden wij een goed pakket secundaire arbeidsvoorwaarden. Standplaats voor deze functie is Twello. 

Meer informatie
Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met: Johan Bos, Teamleider grootboek- en crediteurenadministratie, 088-0995000. 

Solliciteren op de functie van Medewerker Financiële Administratie
Enthousiast? Je kunt via onze sollicitatiepagina rechtstreeks reageren op deze functie. 
Vul jouw gegevens in op het invulformulier en stuur je curriculum vitae en je motivatie als bijlage mee. Jouw sollicitatie wordt dan direct gekoppeld aan deze vacature. 
 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.


Trefwoorden: Financieel Medewerker, Administratief Medewerker, Medewerker Administratie, Bedrijfseconomie, Accountancy, HBO, Finance, Financieel, vacature Twello, vacature Gelderland
 


Vergelijkbare zoekopdrachten: Accountancy, Fulltime, Bepaalde tijd, HBO+, HBO, 3-5 jaar, Administratief Medewerker, Financiele Administratie, Gelderland, Financieel Medewerker