Allround Financial met leidinggevende aspiraties

Allround Financial met leidinggevende aspiraties

Organisatie
T. Boer & zn is een wereldwijd opererende exporteur van kalfsvlees. Het bedrijf, opgericht in 1885, is een toonaangevende organisatie binnen de sector. Het voldoet aan de hoogste nationale en internationale vereisten op het gebied van voedselveiligheid en dierenwelzijn in de gehele keten en garandeert onvoorwaardelijk de kwaliteit van haar producten. T. Boer & zn levert wereldwijd aan de groothandel, retail, cateraars, industrie, horeca en grootverbruik, vanuit de moderne productiefaciliteit in Nieuwerkerk a/d IJssel. Zo’n 360 vaste medewerkers en ca. 200 uitzendkrachten zorgen dagelijks voor de hoogste kwaliteit kalfsvlees. Sinds 1995 is het bedrijf onderdeel van de Van Drie Group, wereldmarktleider op het gebied van kalfsvlees en het grootste agriconcern in familiehanden in Nederland. Het bedrijf is zeer succesvol en vooruitstrevend op het gebied van kalfsvleesverwerking.

Aanleiding
Vanwege het vertrek van een financieel medewerker alsmede om invulling te geven aan de beoogde opvolging van het Hoofd Administratie is T. Boer & zn op zoek naar een Allround Financial.

Functieomschrijving
Het betreft hier een rol waarbij er een duidelijk groeipad voorzien is. In beginsel zal de Allround Financial verantwoordelijk zijn voor de uitvoering van de gehele crediteurenadministratie en is tevens inzetbaar op de debiteurenadministratie in het kader van de uitwisselbaarheid. Hij zorgt voor een gestroomlijnd proces inclusief adequate controles en is een voortrekker op het gebied van optimalisering van werkprocessen. Specifiek zal hij een actieve bijdrage leveren aan de verdere ontwikkeling van het project digitalisering van de inkomende facturenstroom. Van de Allround Financial wordt verwacht dat hij (eventueel op termijn) de leidinggevende rol op zich kan nemen binnen de financiële administratie (3 fte). Hierdoor is hij in staat het team verder te ontwikkelen en te structureren.

Vervolgens zal hij ondersteuning geven bij de financiële verslaglegging (maand- en kwartaalrapportages) en de verdere verfijning daarvan. Hierbij werkt hij nauw samen met het huidige Hoofd Financiële Administratie alsmede de Controller. Het is op termijn de bedoeling dat ook een aantal taken op het gebied van rapportages van de Controller worden overgenomen.

Passie voor cijfers, analytisch sterk, verbindend en sociaal met een gezonde dosis ambitie zijn de kernwoorden.

Profiel

  • Afgeronde bedrijfseconomische opleiding op hbo-niveau.
  • Aantal jaren ervaring binnen een brede financieel-administratieve rol, bijvoorbeeld als assistent controller dan wel assistent accountant.
  • Sterk in financial control, meer dan gemiddelde interesse in business control.
  • Ervaring in een productie-/handelsomgeving is een belangrijke pre.
  • Optimalisatie van processen is een tweede natuur voor je.
  • Analytisch sterk met oog voor detail.
  • Natuurlijke leider met coachende stijl.
  • Uitstekende beheersing van Excel.
  • Communicatief vaardig in zowel Nederlands als Engels.

Wat bieden we:

  • Prima salaris.
  • 2% eindejaarsuitkering.
  • Uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden.
  • Mooie groeifunctie binnen een zeer succesvolle, internationale organisatie.


Interesse?
Indien je interesse hebt in deze uitdagende functie én voldoe je aan het profiel? Dan nodigen wij je van harte uit om te solliciteren. Dit kun je doen door voor 8 juli 2018 je cv met motivatie in te dienen via het online sollicitatieformulier of te sturen naar werving@kruger.eu, onder vermelding van T. Boer & Zn./Allround Financial. 

Voor vragen kun je contact opnemen met Frank van der Hagen via 06-4565 8867 of fvanderhagen@kruger.eu.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.


Vergelijkbare zoekopdrachten: Onbepaalde tijd, Fulltime, Bepaalde tijd, HBO, 3-5 jaar, Agrarische bedrijven, 5-10 jaar, Financiele Administratie, Zuid-Holland, Financial Controller, Financieel Adviseur