Assistent Accountant Controlepraktijk

RSM heeft voor de regio Rotterdam een vacature voor een

 

Assistent Accountant Controlepraktijk


Dit ben jij als Assistent Accountant
Als assistent accountant werk je in een team met junior assistent accountants en (senior) assistent accountants. Het grootste gedeelte van de tijd zit je bij de cliënt. Jaarlijks werk je voor verschillende opdrachtgevers in verschillende branches in het grotere MKB. Begeleiding en ondersteuning krijg je van de controleleider. De werkzaamheden bestaan voornamelijk uit controleopdrachten, maar daarnaast zal je ook samenstelwerkzaamheden verrichten. Communicatie is een belangrijk onderdeel van je werk. 

Je volgt een universitaire opleiding tot registeraccountant en hebt twee jaar relevante werkervaring binnen de accountancy. Tevens verwachten wij dat je beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden, teamgeest en inzicht in de problematiek van de ondernemer. 

Voor ons kantoor in Rotterdam zijn wij op zoek naar een assistent accountant. 

Dit zijn wij
RSM is wereldwijd het zesde netwerk van zelfstandige accountancy- en belastingadvieskantoor met ruim 800 kantoren in meer dan 120 landen en ruim 43.000 professionals. Met 450 professionals verdeeld over 11 vestigingen in Nederland staat RSM midden in de maatschappij. De lokale betrokkenheid, gecombineerd met de regionale expertise en het internationale RSM-netwerk maakt RSM tot een uitstekende sparringpartner voor middelgrote organisaties. In Nederland is RSM gevestigd in Alkmaar, Amsterdam, Eindhoven, Haarlem, Heerlen, Maastricht, Roermond, Rotterdam, Schiphol, Utrecht en Venlo. 

Al onze kantoren zijn actief op het gebied van accountancy, belastingadvies en advisering op financieel-economisch en strategisch gebied. Ook beschikt het netwerk over specialisten op het gebied van Valuation, Merger & Acquisition en Risk Advisory Services. 
RSM biedt het kwaliteitsniveau van een groot kantoor met de nadruk op persoonlijke aandacht en betrokkenheid. Daarnaast beschikt RSM over een eigen Vaktechniek- en Opleidingsbureau. 

Waarom solliciteren bij RSM

  • We willen dat je je ontwikkelt. - Onze medewerkers worden zo goed en breed mogelijk opgeleid. We blijven je prikkelen, we gaan voor de lange termijn-relatie. Wij zien het als een uitdaging om jou naar een hoger niveau te brengen. Daarom bieden we je opleidingen, kansen en intensieve begeleiding.
  • Je bepaalt je eigen carrière. - Bij RSM leer je snel, ontwikkel je je snel en geef je zelf richting aan je carrière. Je staat er nooit alleen voor, maar je hebt de back-up van ervaren collega’s, een landelijk netwerk en een internationale organisatie.
  • Goede werksfeer. - We bieden je een uitdagende, motiverende omgeving waarin je je optimaal kunt ontwikkelen. De informele sfeer in het team is goed en daar draag jij aan bij, want jij bent onderdeel van het team. Als jij een leuke organisatie zoekt met doorgroeimogelijkheden, dan ben jij bij ons aan het juiste adres.
  • Het draait bij ons niet alleen om hard werken. - Natuurlijk werken we hard, maar werken is niet het enige dat we belangrijk vinden. We houden de balans tussen werk en privé goed in de gaten. Want een medewerker die goed in z’n vel zit, presteert beter.


Werken bij RSM
Omdat we het belangrijk vinden dat je blijft groeien, investeren we in je ontwikkeling en begeleiden we jou zo goed mogelijk. We willen het maximale uit jouw talent halen. Hoe hard je gaat, hangt van jou af. Ben jij de ambitieuze werkstudent die wij zoeken? We willen je graag leren kennen. 

Meer informatie 
Meer informatie? Mail Alexandra van den Berg (HR): avdberg@rsmnl.nl of bel haar op 023-5300400. 

Solliciteren op de functie van Assisitent Accountant Controlepraktijk
Heb jij interesse? Dan nodigen wij jou van harte uit om te reageren. Laat je CV en motivatie achter via onze sollicitatiepagina.
 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.


Trefwoorden: Accountant, Registeraccountant, Accountancy, Accountant Assistent, Financieel Medewerker, vacature Rotterdam
 


Vergelijkbare zoekopdrachten: Accountancy, Fulltime, Accountant, Amsterdam, Bepaalde tijd, 1-3 jaar, Audit, HBO, Assistent Accountant, Controlling, Utrecht, Rotterdam