Belastingadviseur

Je bent al een paar jaar aan het werk als Belastingadviseur maar je wilt meer. Je kan overal aan de slag, maar hoe wil jij werken, je ontwikkelen en hoe wil jij dat je dag eruit ziet? Je wilt in dit vak tóch direct contact met decisionmakers en een zelfstandige portefeuille? Ik, Berend, werk nu een klein jaar bij De Hooge Waerder en vertel je graag hoe het bij ons gaat want ik zoek namelijk een directe collega:
 

Belastingadviseur

voor 4 of 5 dagen per week in Haarlem


Hoe ziet mijn dag eruit als Belastingadviseur?
De Hooge Waerder is een fullservice accountants- en advieskantoor met vijf vestigingen in Noord-Holland (Alkmaar, Heerhugowaard, Beverwijk, Haarlem en Amsterdam). Onze klanten zijn ondernemers in het Midden- en Kleinbedrijf in de regio Amsterdam en Haarlem, van jongeende ondernemers, de spreekwoordelijke ‘bakker op de hoek’ tot vermogende investeerders en DGA’s van toonaangevende bedrijven. Omdat wij in ons Fiscale team veel eigen klanten hebben is geen dag hetzelfde en zijn er veel verschillende invalshoeken nodig.

Vandaag begin ik met het uitwerken van een advies voor één van mijn klanten die bezig is met de opvolging van zijn bedrijf. Mijn collega vraagt mij mee te kijken met één van zijn klanten die in privé wil investeren in vastgoed. Onder het genot van een kop koffie schuif ik bij hem aan. Tussendoor beantwoord ik een aantal telefoontjes. Begin van de middag besluiten we even een broodje te halen verder in de straat. Na de lunch hebben we vaktechnisch overleg met het gehele team (ongeveer 18 collega’s). Daar kijk ik altijd naar uit want hierin delen we interessante cases. Ik steek hier altijd weer wat van op!

Na het vaktechnisch overleg beoordeel ik een paar belastingaangiften. De telefoon gaat en één van mijn klanten wil investeren in een nieuw bedrijf en hij wil hierover met mij sparren. Ik pak mijn agenda en plan een afspraak voor morgen bij de klant op kantoor. Ik hoor collega’s roepen “Fijne avond!” en zie dat de dag omgevlogen is. Ik sluit af en ga richting huis. Morgen weer een dag!

Hoe ben ik hier begonnen?
Ik ben zelf academisch geschoold Fiscaal Recht. Om mijn collega te worden is het essentieel dat je op WO-niveau Fiscaal Recht of Fiscale Economie hebt gestudeerd. Bij voorkeur zoeken we een collega met minimaal 5 jaar ervaring die graag bouwt aan een (eigen) klantenportefeuille waarbij de advisering veelal draait rondom de DGA en zijn bedrijf.

Ben jij een DHW’er?
Deze functie kun je misschien op veel kantoren bekleden, maar er is maar één De Hooge Waerder: korte lijnen in een collegiale en informele werksfeer. De Hooge Waerder staat voor kwaliteit, persoonlijk en flexibel. Herken jij je in onze kernwaerden? Jij past bij ons als je een professioneel kritische instelling hebt en focust op kwaliteit. Je kunt je inleven in de activiteiten en wensen van ondernemers en bent analytisch en cijfermatig goed onderlegd. Tevens ben je ondernemend, communicatief sterk en beschik je over adviesvaardigheden.

Als je mijn collega wordt wat staat daar dan tegenover?

  • Een prima beloning;
  • Hard werken vraagt om ontspanning en daar krijg je bij ons 28 vakantiedagen voor (op ft basis);
  • Om de ontspanning te bekostigen 8%vakantiegeld;
  • Collectieve zorgverzekering, pensioen, korting bij diverse sportscholen, ruimte voor eigen inbreng, studiefaciliteiten en persoonlijk ontwikkelingsplan (POP);
  • Goede begeleiding;
  • Jaarlijks meerdere borrels, etentjes en bijzondere personeelsuitjes (denk hierbij aan Den Bosch, Berlijn, Praag, Groningen of Dublin) maar wij zijn ook sportief en vinden gezondheid belangrijk! Daarom heeft De Hooge Waerder een goede bewaking van de balans werk-studie-privé!


Solliciteren op de functie van Belastingadviseur
Ben je enthousiast om invulling te geven aan deze rol bij De Hooge Waerder? Neem dan contact op met onze Recruiter Cindy Smit via WhatsApp (06- 823 983 26) of vul direct het sollicitatieformulier in via onze sollicitatiepagina en misschien tot snel?

 

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

 


Trefwoorden: Advies, Adviseur, Consultant, Consultancy, Belastingadviseur, Fiscaal Recht, Fiscale Economie, Fiscaal Medewerker, Fiscaal Adviseur

 

 

 

 


Vergelijkbare zoekopdrachten: WO, Fulltime, Bepaalde tijd, Parttime, Advies/Consultancy, Belasting, 5-10 jaar, Controller, Noord-Holland