Finance Medewerker(s)

Opslaan
U moet u aanmelden of
een account maken om een vacature op te slaan.

Financiële Medewerkers

De Schooladviesdienst Wassenaar (SAD) adviseert en begeleidt basisscholen en middelbare scholen in Wassenaar. Daarnaast is zij kernpartner van de gemeente Wassenaar binnen het Sociaal Team Wassenaar en de VE (Vroegschoolse Educatie) en voert in dit kader diverse werkzaamheden uit.

Het SAD Wassenaar is per direct op zoek naar versterking voor hun financiële afdeling. Heb jij altijd al willen werken voor een organisatie die zich bevindt op het snijvlak van onderwijs en sociaaldomein en wil jij hieraan ook je bijdrage leveren dan nodigen we je van harte uit om te komen solliciteren!

Accurate en communicatieve medewerker financiën en secretariaat, 0,44 Fte (19 uur)

Een accurate en communicatieve medewerker financiën en secretariaat voor 19 uur (0.44 FTE) in de week op maandag en donderdag en vrijdagochtend.

Werkzaamheden
Je taken omvatten onder meer de onderstaande werkzaamheden.

 •  Verzorgen van de facturatie, inclusief het opstellen en versturen van facturen.
 • Beheren van de debiteurenadministratie, waaronder het bewaken van openstaande betalingen en het opvolgen van achterstallige betalingen.
 • Betaalbaar stellen van facturen binnen de gestelde termijnen.

Wie wij zoeken?
We zoeken iemand die beschikt over onder anderen de volgende deskundigheden en competenties.

 •  Een afgeronde MBO opleiding op het gebied van financieel/administratief medewerker.
 • Een zelfstandige, proactieve, resultaatgerichte en vooral nauwkeurige werkwijze 

Wat bieden wij?

 • Een tijdelijke functie van een jaar, waarbij bij goed functioneren op termijn een vast contract tot de mogelijkheden behoort.
 • De functie is ingeschaald in schaal 7 van de cao gemeenten, €2.666 - €3.784 (op basis van een 36-urige werkweek), waarbij de daadwerkelijke inschaling zal worden gebaseerd op opgebouwde kennis en ervaring. Tevens is er sprake van een eindejaarsuitkering.

 

Een allround financial met ervaring in personeelszaken, ICT en privacywetgeving, 0,6 Fte (25,6 uur)

een ervaren allround financial met daarnaast ervaring in personeelszaken, ICT-beheer en privacyregelgeving voor 25,6 uur* (0.6 FTE) in de week op maandag, dinsdag en donderdag.

Werkzaamheden
Je taken omvatten onder meer de onderstaande werkzaamheden.

 • Financieel controller: opstellen van de begroting, financiële kwartaalrapportages, jaarrekening en andere financiële overzichten die nodig zijn ter ondersteuning van besluitvorming.
 • Maken van loonberekeningen, controle van de salarisadministratie en bijhouden van wijzigingen in wet- en regelgeving op het terrein van personeelszaken.
 •  Verzorgen van Btw-aangiftes

Wie wij zoeken?
We zoeken iemand die beschikt over onder anderen de volgende deskundigheden en competenties.

 • Afgeronde HBO opleiding in Finance.
 • Ruime ervaring met Exact Online en een uitstekende beheersing van Excel.
 • Ervaring met het opstellen van jaarrekeningen en begrotingen.
 • Kennis van en ervaring op het terrein van personeelszaken, AVG, ICT

Wat bieden wij?

 • Een tijdelijke functie van een jaar, waarbij bij goed functioneren op termijn een vast contract tot de mogelijkheden behoort.
 • Het salaris dat bij deze functie hoort ligt tussen de €3.558 en maximaal €5.997, gebaseerd op de salarisschalen in de cao gemeenten (op basis van een 36-urige werkweek), waarbij de daadwerkelijke inschaling zal worden gebaseerd op opgebouwde kennis en ervaring. Tevens is er sprake van een eindejaarsuitkering.

Informatie en reageren?
Mocht je serieuze interesse hebben voor een van deze rollen binnen SAD neem dan een kijkje op onze site voor een meer uitgebreide vacatureomschrijving. 

Mocht je meer informatie willen neem dan contact op met Kirsten Wolfert, directeur van de Schooladviesdienst Wassenaar, te bereiken op het volgende telefoonnummer: 06-55887791.

 

 

 

 

 


Vergelijkbare zoekopdrachten: Onbepaalde tijd, < 1 jaar, Fulltime, Bepaalde tijd, 1-3 jaar, Parttime, € 2.000 - € 3.000, HBO, 3-5 jaar, € 3.000 - € 5.000, MBO, Controlling, Financiele Administratie, Zuid-Holland, Financial Controller, Onderwijs/Training, Financieel Medewerker, Den Haag