Project controller

Opslaan
U moet u aanmelden of
een account maken om een vacature op te slaan.

 Projectcontroller (Nieuwbouw) – 32/40 uur per week

Als Projectcontroller via maandag® werk je voor een opdrachtgever in de bouw. Je gaat samen met je collega’s aan de slag om de financiële basis van onze nieuwbouwprojecten vast te leggen. Je bent het financiële geweten van het projectteam en zorgt ervoor dat alles op rolletjes loopt. Jouw taken omvatten onder andere:

  1. Budgetbewaking: Elk project heeft een budget, en jij houdt hier scherp toezicht op. Je controleert de bestedingen en zorgt ervoor dat we binnen de financiële kaders blijven. Het overschrijden van het budget verlengt de terugverdientijd en heeft negatieve gevolgen voor het bedrijfsresultaat. Jij bent de poortwachter die ervoor zorgt dat projectmedewerkers verantwoording afleggen.

  2. Financiële administratie: Je houdt de financiële administratie bij, verzamelt facturen en bonnen, en schakelt met de administratieve afdeling van de opdrachtgever. Je stelt periodieke financiële rapportages op, voert investeringsanalyses uit en zorgt voor balansen, winst-en-verliesrekeningen en meerjarenplanningen.

  3. Planning: Afhankelijk van het project stel je een planning op. Wanneer focust het team zich op bepaalde taken en doelen? Jij zorgt dat iedere projectmedewerker weet waar de focus ligt en wat de volgende stappen zijn.

Wat wij zoeken:

  • Minimaal MBO 4 of HBO denkniveau, verkregen door ervaring of opleiding.
  • Uitstekende communicatieve vaardigheden en het vermogen om effectief samen te werken met projectleiders, klanten en andere belanghebbenden.
  • Een goede beheersing van de Nederlandse taal.
  • Ervaring met (ERP)systemen
  • Het aanspreekpunt voor de financieel administratieve vragen vanuit de projectorganisatie
  • Verantwoordelijk voor een correcte financiële verwerking in de boekhouding (debiteuren/crediteuren, bankboekingen etc.)

Waarom solliciteren bij ons?

Bij ons werk je in een flexibele organisatie met korte lijnen. Je krijgt de kans om je financiële rol verder te ontwikkelen en bij te dragen aan uitdagende nieuwbouwprojecten. Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Mijn telefoonummer is 06 23 85 41 33, wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons..

 


Vergelijkbare zoekopdrachten: Fulltime, 1-3 jaar, Parttime, Detachering, HBO, 3-5 jaar, € 3.000 - € 5.000, MBO, Financiele dienstverlening, Financiele Administratie, Flevoland, Project Controller