Top Junior Financial Controller

Junior Financial Controller

32-36 uur

Jij doet.

Als junior financial controller ben je onderdeel van de cijfermatige kant van onze organisatie. Je bent verantwoordelijk voor het grootboek van 5 bedrijven. Je administreert, controleert, anticipeert en interpreteert. Je houdt de financiële stromingen in de gaten en adviseert over procedures. Je kent de financiële spelregels, je draait je hand niet om voor btw-aangiftes. Je bent verantwoordelijk voor het opstellen van verkoopfacturen en de omzetverdeling. Je beschikt over boekhoudkundig inzicht en bent kosten- en risicobewust. Je werkt zelfstandig, maar je bent ook een teamplayer. Samen met jouw collega’s van de debiteuren- en crediteurenadministratie zorg je ervoor dat de cijfers op de juiste plek staan. Je bent de rechterhand van de business controller.

Jij bent.

Je bent geen saaie boekhouder. Je bent enthousiast, proactief en doeltreffend. Je laat je niet afschrikken door de hectiek van de dag. Je bent nauwkeurig zonder het totale plaatje uit het oog te verliezen. Je weet hoofd- van bijzaken te scheiden. Je herkent procedures en bent niet bang om verbeteringen aan te brengen. Je bent resultaatgericht en denkt in praktische oplossingen. Je stelt niet uit maar je doet. Je hebt oog voor nieuwe ontwikkelingen op financieel gebied. Je bent communicatief vaardig, je werkt tenslotte bij een taleninstituut.

Jij biedt.

Jouw financiële achtergrond en jouw werkervaring, minimaal 3 jaar in vergelijkbare functies. Jouw HBO werk- en denkniveau (HEAO Bedrijfskunde of Bedrijfseconomie of vergelijkbaar. Jouw uitstekende kennis van Excel. Jouw boekhoudkundige inzicht. Jouw prettige collegialiteit en vaardigheid om financiële termen simpel uit te leggen. Heb je ook ervaring met Twinfield of een soortgelijk pakket?  Dan ben jij wellicht het nieuwe rekenwonder die wij zoeken.

Wij bieden.

Een goed salaris, 50% werkgeversbijdrage aan je pensioenregeling, 25 vakantiedagen op fulltime basis. Een dynamische en gezellige werksfeer met betrokken collega’s, waarin goede ideëen de ruimte krijgen. Een gezellige, flexibele en informele werkomgeving waar volop ruimte is voor jouw ontwikkeling.

Koffie?

Herken je jezelf in deze vacaturetekst? Laat ons weten wie je bent. Stuur een overtuigend mailtje en jouw cv naar solliciteren@toptaalgroep.nl t.a.v. Geertje Laurijssen. En wie weet, proef je onze heerlijke koffie binnenkort in Amsterdam. Heb je concrete vragen over deze functie, bel met Geertje op telefoon 088-3742000.

Wij zijn.

TopTaal groep heeft een missie: mensen de kans en mogelijkheid bieden hun (taal)vaardigheden te ontwikkelen naar een hoger niveau van zelfstandigheid, waardoor ze beter kunnen meedoen in de samenleving. Ons bedrijf is snel gegroeid waarbij een team van inmiddels meer dan 200 mensen zich inzet voor een prachtig doel. Ons hoofdkantoor is gevestigd in Amsterdam, daarnaast hebben we vestigingen in o.a. Veenendaal en Woerden.

TopTaal is een erkend opleidingsinstituut voor de Nederlandse taal met een breed pakket aan taalcursussen. Ons huiswerkinstituut KNAP! Leren & Meer biedt een breed pakket aan studiebegeleidingsdiensten. Meer weten? Ga naar www.toptaal.com/over-toptaal


Vergelijkbare zoekopdrachten: Fulltime, Amsterdam, Bepaalde tijd, 1-3 jaar, Parttime, HBO, Controlling, Financiele Administratie, Financial Controller, Onderwijs/Training