Coördinator Logistieke Administratie

Blankendaal Coldstores is een internationale dienstverlener op het gebied van koel- en vrieslogistiek met drie locaties in Nederland. De logistieke en financiële administratie is een belangrijk onderdeel binnen de organisatie.
 

Om dit in goede banen te leiden en verder te ontwikkelen zijn we vanwege uitbreiding van de activiteiten exclusief op zoek naar een;

 

 

Coördinator Logistieke Administratie


Over de functie van Coördinator Logistieke Administratie
In deze functie houdt je je bezig met de organisatie en uitvoering van de gehele logistieke administratie en heb je het overzicht in wat gefactureerd moet worden naar klanten. Je kan daarbij denken aan palletadministratie, wachttijdenadministratie en transportadministratie. Daarnaast heb jij het overzicht in de extra werkzaamheden welke voor klanten worden uitgevoerd en de daarbij horende facturen. Je adviseert de afdeling Commercie over de af te sluiten contracten en daarbij horende prijzen. Je rapporteert rechtstreeks aan de Algemeen Directeur.

Overige taken:

 

 

  • opstellen periodieke en ad hoc management rapportages;
  • adviseren op het gebied van budgettering en kostenbeheersing;
  • ondersteunen financiële administratie wanneer nodig.


Functie eisen:

  • hbo werk- en denkniveau;
  • goede communicatieve vaardigheden;
  • hand-on mentaliteit;
  • ervaring in een vergelijkbare functie in de logistiek.


Over Blankendaal Coldstores
De Blankendaal Groep is een internationaal opererend bedrijf met een grote verscheidenheid aan activiteiten. Blankendaal Coldstores B.V. is een grote dienstverlener op het gebied van koel- en vrieslogistiek. Van oudsher worden de handels- en logistieke activiteiten aangestuurd vanuit het kantoor in Tuitjenhorn. Opslag, order-picking en handling zijn de belangrijkste activiteiten. In Tuitjenhorn wordt ruimte geboden aan 50.000 palletplaatsen. In Velsen Noord is enkele jaren geleden een hypermodern logistiek diepvriescentrum gerealiseerd met een capaciteit van ca. 40.000 pallets en sinds 2014 opereren we ook vanuit een nieuwe vestiging in Ridderkerk met plaats voor 35.000 pallets. Kijk hier voor een impressie van Blankendaal Coldstores.

Meer informatie
Heb je vragen over de vacature, de organisatie of het verloop van de procedure? Neem dan telefonisch contact op met Toine Giessen (Recruitment Consultant, Logisch werving en selectie) 06-20101704.

Over Logisch werving en selectie
Logisch is gespecialiseerd in het bemiddelen van hbo- en wo-professionals binnen de vakgebieden Supply Chain, Logistiek en Operations. Wij bemiddelen in zowel vaste functies (werving en selectie) als interim-opdrachten (interim-management) in heel Nederland.

Solliciteren op de functie van Coördinator Logistieke Administratie
Heb jij interesse? Reageer dan via de sollicitatiepagina van Logisch werving en selectie.

Trefwoorden: Logistieke Administratie, Logistiek Administrateur, Administratief Medewerker, Logistiek Coördinator, Palletadministratie, Wachttijdenadministratie, Transportadministratie, Financieel Medewerker, Financiële Administratie
 


Vergelijkbare zoekopdrachten: Fulltime, Bepaalde tijd, HBO, Administratief Medewerker, 5-10 jaar, Financiele Administratie, Noord-Holland, Financieel Medewerker, Heel Nederland, Transport/Logistiek/Opslag