Medewerker Financiële Administratie

Heb jij financiële voelsprieten? En weet je je weg te vinden binnen diverse administraties? Solliciteer dan op de functie Medewerker Financiële Administratie bij het CAOP.

Medewerker Financiële Administratie
32-38 uur

Het CAOP zoekt een enthousiaste Medewerker Financiële Administratie. Ben jij degene met financiële voelsprieten? Weet je feilloos je weg te vinden binnen diverse administraties? Wil je meewerken aan projecten die een bijdrage leveren aan het verbeteren van de arbeidsmarkt in de sectoren Zorg, Onderwijs en Overheid? Solliciteer dan direct en wij nodigen je graag uit!

Wat ga je doen?

De afdeling Finance & Control verzorgt de financiële administratie van het CAOP en een 30-tal non-profit organisaties, veelal arbeidsmarktfondsen en stichtingen. De afdeling bestaat uit 18 professionals die met veel plezier werken aan een goede dienstverlening.

De afdeling werkt in meerdere teams voor diverse opdrachtgevers. Samen ben je dan ook verantwoordelijk voor de complete administratie. Jouw taak binnen het team is het zelfstandig uitvoeren van werkzaamheden ten behoeve van de boekhoudingen zoals het bijhouden van de grootboek-, crediteuren- en debiteurenadministratie. Je helpt bij het opstellen van de jaarrekening en bent betrokken bij het opstellen van de uitputtings- en projectrapportages. Daarnaast ben je actief op diverse andere administratieve werkzaamheden en geef je ondersteuning aan de overige teamleden. Je hebt hierbij vele in- en externe contacten. Het is een hands-on functie waarbij klantgerichtheid voorop staat.

Wij vragen

 • Mbo werk- en denkniveau en een financiële opleiding op minimaal Mbo niveau.
 • Kennis van en ervaring met het voeren van financiële administraties.
 • Kennis van een boekhoudpakket als Exact is een pré.
 • Je bent stressbestendig, breed inzetbaar, flexibel en kunt goed zelfstandig werken. 
 • Aantoonbare werkervaring in een vergelijkbare functie is een pré.
 • Je bent klantgericht, proactief, stelt prioriteiten en beschikt over een sterke arbeidsethos.


Wat bieden wij jou?

 • Een uitdagende functie binnen een interessant en complex werkveld in een inspirerende werkomgeving in hartje Den Haag.
 • Het salaris bedraagt, afhankelijk van kennis en ervaring, minimaal € 2.799,- en maximaal € 3.982,- (schaal 7 CAO-CAOP) bruto per maand op basis van een 38-urige werkweek.
 • Een arbeidsovereenkomst voor een jaar met de intentie deze aansluitend om te zetten naar een contract voor onbepaalde tijd.
 • Een inspirerende werkomgeving in hartje Den Haag, waarbij deels thuiswerken mogelijk is.
 • Een buddy die jou het eerste jaar wegwijs maakt binnen onze organisatie.
 • Een ruime keuze aan scholings- en ontwikkelingsmogelijkheden waaronder een online leerplatform.
 • Uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden volgens de CAO Stichting CAOP waaronder:
  • een vakantietoelage van 8% op jaarbasis;
  • een Individueel Keuzebudget van 9,56 % op jaarbasis;
  • een goede pensioenregeling bij het ABP;
  • een NS Businesscard voor trein, metro, bus en tram, die je ook privé kunt gebruiken;
  • een netto internetvergoeding en een bijdrage in de ziektekosten.


Wie zijn wij?
Stichting CAOP zet zich in voor een samenleving waaraan iedereen kan deelnemen en bijdragen. Een samenleving waarin je gezien wordt, kansen krijgt en waarin iedereen voordeel heeft van vooruitgang. Dat doen we door te verkennen, te verbinden en te veranderen. Wij brengen mensen, organisaties en overheden bij elkaar en pakken samen met hen maatschappelijke vraagstukken aan. Dat doen we onafhankelijk en met drie elkaar versterkende merken: CAOP, Kennisland en Sardes. Door samen te werken kunnen we succesvolle lokale initiatieven opschalen naar landelijke programma’s en andersom kunnen we beleid testen en concreet maken in de praktijk.

Meer weten?
Voor meer informatie over de functie van Medewerker Financiële Administratie kun je contact opnemen met Paul van den Berg, Hoofd F&C, telefoonnummer 06 5169 4876. Voor vragen over de procedure kun je terecht bij Frank Korendijk, HRM-adviseur, telefoonnummer 06 1375 1670.

Solliciteren?
Ben je enthousiast over deze functie en denk je aan het profiel en de eisen te voldoen? Dan zijn wij op zoek naar jou! Stuur ons een motivatie en je CV via onze sollicitatiepagina. Pas je in het profiel dan nodige we je graag uit voor een gesprek.

Stichting CAOP staat middenin de samenleving en werkt dagelijks aan maatschappelijke uitdagingen. Dat kan alleen als onze organisatie een goede afspiegeling is van de maatschappij. Wij streven naar divers en inclusief samengestelde teams, waarin respect centraal staat. Alleen dan leren wij onze maatschappij beter te begrijpen en kunnen onze adviezen van waarde zijn.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.


Vergelijkbare zoekopdrachten: Onbepaalde tijd, Fulltime, Parttime, € 2.000 - € 3.000, 3-5 jaar, € 3.000 - € 5.000, MBO, 5-10 jaar, Financiele Administratie, Zuid-Holland, Non-profit organisaties, Financieel Medewerker