Assistent Accountant

Opslaan
U moet u aanmelden of
een account maken om een vacature op te slaan.

Wie ben je?

Je beschikt over een afgeronde HBO- of WO-opleiding en hebt de ambitie om registeraccountant te worden of je volgt momenteel de Bachelor studie in Accountancy en beschikt over 2 tot 4 jaar werkervaring. Je hebt de ambitie om de kennis vanuit je studie direct in de praktijk te brengen. 

Wie zijn wij?

Wij zijn een professioneel, veelzijdig en dynamisch accountants- en advieskantoor. We zijn oprecht betrokken en bieden maatwerk. Deskundig en professioneel, altijd gericht op kwaliteit en resultaat. Het belang van de klant staat voorop.

Binnen onze teams is samenwerken net zo vanzelfsprekend als persoonlijke ontwikkeling. Onze kracht zit in de oprechte betrokkenheid bij jouw ontwikkeling als onze collega en als persoon. Door het stellen en evalueren van concrete doelen helpen wij jou het maximale uit jezelf te halen. Hierbinnen staat een goede balans tussen je studie, privé en werk centraal. Deze principes brengen wij met meer dan 100 professionals, verdeeld over onze 9 vestigingen, dagelijks in de praktijk.

Wat ga je doen?

De focus van jouw werkzaamheden ligt binnen de controlepraktijk. De werkzaamheden bestaan voornamelijk uit de controle van de jaarrekening van verschillende ondernemingen. Dit biedt een unieke kans om bij verschillende bedrijven een ‘kijkje in de keuken’ te kunnen nemen. Hierbij werk je binnen een hecht team samen met enthousiaste en gedreven collega’s. Deze collega’s begeleiden jou intensief gedurende jouw loopbaan bij DK. Samen zorgen wij dat jouw tijd bij DK een succes wordt!

Waarom maak jij het verschil?

 • Je beschikt over een afgeronde HBO- of WO-opleiding of volgt momenteel de Bachelor studie in Accountancy en beschikt over 2 tot 4 jaar werkervaring.
 • Je bent van plan om binnenkort de opleiding tot registeraccountant te starten of je volgt momenteel deze opleiding.
 • Je bent graag in contact met (nieuwe) mensen.
 • Je bent professioneel, ambitieus en nieuwsgierig om kennis te maken met het vakgebied.
 • Je bent communicatief sterk, zowel mondeling als schriftelijk.
 • Je beschikt over een gemotiveerde en leergierige instelling.

Waar maken wij je blij mee?

 • Een goede balans tussen werk, studie en privé.
 • Intensieve begeleiding en coaching gedurende jouw loopbaan.
 • Een goed salaris en aanvullende arbeidsvoorwaarden.
 • Ruime ontwikkelingsmogelijkheden om jouw persoonlijke doelstellingen te realiseren.
 • Werken in een prettig team van professionals die staan te popelen om jou het vak te leren.
 • Korte communicatielijnen met zowel directe collega’s als partners.

Wanneer kan je starten?

De voordeur staat op elk moment van het jaar voor jou open! 

Interesse gewekt of heb je vragen?

Neem dan gerust via whatsapp contact op met Remco van Basten RA via 06-21 95 04 36 / r.vanbasten@dkaccountants.nl. of  Dennis de Jong via 06-11 16 42 96 / d.dejong@dkaccountants.nl Uiteraard zijn wij ook telefonisch of per mail bereikbaar.


Vergelijkbare zoekopdrachten: Accountancy, Onbepaalde tijd, WO, Fulltime, Amsterdam, Bepaalde tijd, 1-3 jaar, Parttime, HBO, 3-5 jaar, Assistent Accountant, Controlling, Financiele dienstverlening, Utrecht, Financiele Administratie, Randstad