Afstudeerstage HBO/WO Audit

Opslaan
U moet u aanmelden of
een account maken om een vacature op te slaan.

Wie ben je?

Je bent hard op weg om af te studeren en op zoek naar een stageplaats om je studie af te ronden. Dit hoef je natuurlijk niet alleen te doen en hierbij kun je gebruikmaken van de expertise en begeleiding van onze collega’s bij het schrijven van jouw scriptie of afstudeeropdracht. Verder is het een unieke kans om kennis te maken met het vakgebied in de praktijk en de wijze waarop hierin met klanten en collega’s wordt samengewerkt. 

Wie zijn wij?

Wij zijn een professioneel, veelzijdig en dynamisch accountants- en advieskantoor. We zijn oprecht betrokken en bieden maatwerk. Deskundig en professioneel, altijd gericht op kwaliteit en resultaat. Het belang van de klant staat voorop.

Binnen onze teams is samenwerken net zo vanzelfsprekend als persoonlijke ontwikkeling. Onze kracht zit in de oprechte betrokkenheid bij jouw ontwikkeling als onze collega en als persoon. Door het stellen en evalueren van concrete doelen helpen wij jou het maximale uit jezelf te halen. Hierbinnen staat een goede balans tussen je studie, privé en werk centraal. Deze principes brengen wij met meer dan 100 professionals, verdeeld over onze 9 vestigingen, dagelijks in de praktijk.

Wat ga je doen?

Je bent voornamelijk bezig met het schrijven van je scriptie of afstudeeropdracht. Heb je zelf al een goed idee voor een onderwerp? Geef dit vooral aan, want de kans is groot dat je met dit idee bij ons terecht kunt. Je krijgt bij het schrijven van je scriptie of afstudeeropdracht de intensieve begeleiding die nodig is om de opdracht succesvol af te ronden. Samen zorgen wij dat jouw tijd bij DK een succes wordt!

Waarom maak jij het verschil?

 • Je zit in de laatste fase van een hbo- of wo-accountancy opleiding.
 • Je bent graag in contact met (nieuwe) mensen.
 • Je bent professioneel, ambitieus en nieuwsgierig om kennis te maken met het vakgebied.
 • Je bent communicatief sterk, zowel mondeling als schriftelijk.
 • Je beschikt over een gemotiveerde en leergierige instelling.

Waar maken wij je blij mee?

 • Intensieve begeleiding en coaching bij je werkzaamheden en stage-/afstudeeropdracht.
 • Een marktconforme stagevergoeding.
 • Ruime ontwikkelingsmogelijkheden.
 • Werken in een prettig team van professionals die staan te popelen om jou het vak te leren.
 • Een goede balans tussen werk, studie en privé.
 • Bij een wederzijdse klik is het mogelijk om na je stage direct te starten met je eerste baan!

Wanneer kan je starten?

De voordeur staat op elk moment van het jaar voor jou open. De startdatum van je stage is daarmee flexibel en kunnen wij in overleg afstemmen.

Interesse gewekt of heb je vragen?

Neem dan gerust via whatsapp contact op met Remco van Basten RA via 06-21 95 04 36 / r.vanbasten@dkaccountants.nl. of  Dennis de Jong via 06-11 16 42 96 / d.dejong@dkaccountants.nl Uiteraard zijn wij ook telefonisch of per mail bereikbaar.


Vergelijkbare zoekopdrachten: Accountancy, WO, < 1 jaar, Amsterdam, HBO, In overleg, Belasting, Student (stage), Betalingen, Financiele dienstverlening, Utrecht, Randstad, Financieel Adviseur, Financieel Medewerker