Process Expert Finance

Opslaan
U moet u aanmelden of
een account maken om een vacature op te slaan.

Process Expert Finance

 • Internationale collega's
 • Baan met verantwoordelijkheid
 • Rol met betekenis en impact
 • Maassluis
 • 40 uur
 • HBO of WO opleiding

Solliciteer nu

Wat ga je doen?
Als Finance Process Expert help je de organisatie om beter en efficiënter te werken, met een focus op de interne financiële processen. Je neemt deel aan grote veranderprojecten waarbij je procesverbeteringen aanbrengt en een ontwerp maakt voordat een project live gaat. Door signalen op te pakken en te zoeken naar knelpunten in de uitvoering van processen en operationele procedures, draag je bij aan het soepeler laten verlopen van de onderlinge samenwerking en contacten met externe bedrijven.

Leuk om te vermelden, is dat we maar liefst twee nieuwe collega's zoeken!

In het bijzonder zul je betrokken zijn bij het opzetten en verbeteren van verschillende interne processen met een finance component, zoals manufacturing, integrated supply chain en sales. Jouw rol is cruciaal voor het creëren van bewustwording over het hele proces bij alle betrokkenen in de organisatie en de vertaling naar ondersteuning vanuit IT. Door jouw expertise en begeleiding zorg je ervoor dat de financiële processen optimaal functioneren en bijdragen aan het succes van Lely.

Jouw verantwoordelijkheden omvatten onder andere:

 • Identificeren en implementeren van E2E-procesverbeteringen die onze financiële afdeling raken, met als doel het optimaliseren van efficiëntie en nauwkeurigheid.
 • Fungeren als producteigenaar van belangrijke financiële IT-systemen, waarbij je ervoor zorgt dat deze systemen optimaal functioneren en naadloos geïntegreerd zijn in onze processen.
 • Ontwikkelen en monitoren van procesprestatie-indicatoren (PPI's) om de prestaties van de financiële processen te volgen en te beoordelen. Op basis van deze gegevens stuur je bij waar nodig om de gewenste resultaten te behalen.

Voel jij je geroepen? Reageer dan meteen!

Wat breng je mee?
We zijn op zoek naar een enthousiaste en proactieve Finance Professional met een flexibele houding en een scherpe helicopterview. Jouw kritische oordeel en resultaatgerichte aanpak stellen je in staat om complexe financiële vraagstukken aan te pakken en waardevolle inzichten te bieden. Je beschikt over een sterke affiniteit met zowel Finance als IT, wat je in staat stelt om de brug te slaan tussen deze twee belangrijke vakgebieden.

Verder vragen we het volgende van jou:

 • Bachelor of Master in Finance, Bedrijfskunde, Bedrijfseconomie of een vergelijkbaar veld.
 • Minimaal 3-5 jaar internationale ervaring in E2E-procesmanagement en 2-3 jaar werkzaam in een financieel informatie gedreven omgeving, waarbij vergelijkbare rollen als financieel business (proces) analist zijn bekleed.
 • Ervaring met een financiële (verander) proces rol in een productie omgeving.
 • Uitstekende communicatieve vaardigheden in zowel het Nederlands als Engels.
 • Ervaring met E2E-processen (Order to Cash), Purchase to Pay (P2P), Record to Report (R2R) en Planning & Control (P&C).
 • Ervaring met ERP pakketen en BI tools, zoals MBC (Microsoft Business Central), M3, Tagetik en Tableau.
 • Ervaring met LEAN en Agile werkmethodes.

Wat bieden we jou?
Een unieke kans bij een internationaal en innovatief bedrijf waar je je bezig gaat houden met het doorontwikkelen en delen van kennis en informatie op een gestructureerde manier.

 • Werken in een internationale omgeving in een zeer duurzaam kantoor/productie locatie;
 • Vrijheid in het organiseren van je werk;
 • Goede omgeving voor persoonlijke ontwikkeling & groei;
 • Je gaat aan de slag met een enthousiast en ambitieus team;
 • Onze Lely Academy met een aanbod van verschillende opleidingen;
 • Je komt te werken bij één van de meest innovatieve organisaties van Nederland;
 • Goede arbeidsvoorwaarden, zoals 27 vakantiedagen en 13 roostervrije dagen;
 • #FitatLely programma met (online) sportlessen, masterclasses over thuiswerken en andere activiteiten op het gebied van Body, Mind or Food.

...en een eigen barista op de Lely Campus die de beste cappuccino’s maakt van verse melk, direct van de boer.

Om antwoord te kunnen geven op de voedseluitdaging voor 2050 is het van groot belang om verantwoord met mens, dier en milieu te blijven omgaan. Voor ons betekent het dat we een betrouwbare partner voor de lange termijn willen zijn voor onze klanten. En daarnaast willen we de wereld doorgeven aan de volgende generatie door het duurzaam ontwikkelen van onze producten. Jij kan een bijdrage leveren in het realiseren van deze droom.

Daarnaast ook Familiebedrijf van het jaar 2019, Great Place to Work gecertificeerd in 2022 en nog veel meer...

Werving & selectiebureau, consultancy en/of detacheringsbureau? 
We stellen de interesse op prijs, maar we zoeken al onze kandidaten rechtstreeks. We begrijpen dat jullie als intermediair de kandidaten onze toffe posities willen voorleggen en zo bijdragen aan onze ambities, maar dit is niet hoe wij onze werving hebben ingericht. Dit betekent dat alle ongevraagde profielen die worden aangeboden op Lely vacatures, als directe sollicitaties zullen worden behandeld.

Solliciteer nu

Wil je meer informatie over deze vacature?

Olaf Smid
Bel/ WhatsApp via +31(0)6 535 019 49 of mail naar osmid@lely.com.

Over Lely
Een duurzame, winstgevende en aangename toekomst voor een melkveehouder door robotisering, engineering en boerenkennis te combineren. Daar geloven we in. 

Dat begon 75 jaar geleden met een droom van twee broers in Maassluis. Sindsdien zijn we innovatieve koploper in geautomatiseerde systemen voor melkveehouders over de hele wereld. Met 2400 gespecialiseerde professionals werken we constant aan nieuwe agrarische revoluties. Dat doen we zowel vanuit onze Campus in Maassluis (het gebouw met de hoogst haalbare duurzaamheidsprestaties van Nederland), maar ook vanuit andere internationale locaties. Samen hebben wij als doel: melkveehouden voor een volgende generatie (ook) interessant maken.


Vergelijkbare zoekopdrachten: Onbepaalde tijd, WO, Fulltime, Bepaalde tijd, 1-3 jaar, HBO, 3-5 jaar, Agrarische bedrijven, 5-10 jaar, Assistent Finance Manager, Corporate Finance, Zuid-Holland, Randstad, Financieel Adviseur, Zakelijke dienstverlening