Senior Accountant AA

DK Accountants & Adviseurs | LinkedIn

Wij zijn voor onze vestiging in Veenendaal op zoek naar een ervaren accountant om onze klanten in het mkb te bedienen

Ben jij op zoek naar een klantenportefeuille die jou afwisseling en uitdaging biedt? Lees dan verder!

Wat ga je doen?

Als accountant bij DK onderhoud je je eigen klantenportefeuille en weet je de ondernemer goed te begeleiden op financieel gebied zijn financiële situatie. Je bent verantwoordelijk voor het reviewen van dossiers en het bespreken van de jaarstukken met de klant. Je begeleidt het accountancyteam en stuurt het functioneel aan. Daarnaast heb je affiniteit met vaktechniek.

Wie zijn wij?

Wij zijn een professioneel, veelzijdig en dynamisch accountants- en advieskantoor. We zijn oprecht betrokken en bieden maatwerk. Deskundig en professioneel, altijd gericht op kwaliteit en resultaat. Het belang van de klant staat voorop.

Binnen onze teams is samenwerken net zo vanzelfsprekend als het delen van kennis. We maken gebruik van ieders specifieke kwaliteiten. We zijn trots op onze 100 professionals die verdeeld over onze 9 vestigingen en samen DK vormen.

Wat biedt DK Accountants?

Zo betrokken als we zijn in het bieden van oplossingen voor onze klanten, zoveel aandacht hebben we ook voor jouw ontwikkeling. We geven je de vrijheid om jouw persoonlijkheid in te zetten tijdens jouw werk. Verder vind je bij ons:

  • een prettige werkomgeving met een team van professionals;
  • korte communicatielijnen met zowel directe collega’s als partners;
  • deelname aan uiteenlopende (inhouse) trainingen;
  • professionele ondersteuning door ons vaktechnisch bureau;
  • een goed arbeidsvoorwaardenpakket.

Wat vragen wij?

  • Je bent afgestudeerd accountant en ingeschreven in het register bij de NBA.
  • Het spreekt voor zich dat je communicatief vaardig en accuraat bent.
  • Je bent een volwaardig sparringpartner voor klanten èn collega’s.

Hoe verder?

Heb je een vraag over de vacature, of wil je met ons kennismaken? Neem dan contact op met Fred Rink RB of Thijs Luchtenburg AA, via recruitment@dkaccountants.nl of maak gebruik van de 'sollicitatiebutton'.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature stellen wij niet op prijs.


Vergelijkbare zoekopdrachten: Accountancy, Onbepaalde tijd, WO, Fulltime, Accountant, Accountant AA, Bepaalde tijd, 1-3 jaar, Parttime, HBO, 3-5 jaar, Belasting, 5-10 jaar, Consultancy, Financiele dienstverlening, Utrecht, Gelderland