Junior Relatiebeheerder

Opslaan
U moet u aanmelden of
een account maken om een vacature op te slaan.

DK Accountants & Adviseurs | LinkedIn

Voor onze vestiging in Veenendaal zoeken wij voor ons samenstelteam een enthousiaste Senior Assistent Accountant die zich wil doorontwikkelen naar Relatiebeheerder

Wil jij meer weten over deze uitdagende baan? Lees dan verder!

Wat ga je doen?

Als Junior Relatiebeheerder bestaan je werkzaamheden grotendeels uit het zelfstandig samenstellen van jaarrekeningen en de tussentijdse rapportages. Je hebt veel telefonisch en persoonlijk contact met de ondernemer. Daarnaast krijg je de ruimte om je verder te ontwikkelen op het gebied van relatiebeheer en advies.

Wie zijn wij?

Wij zijn een professioneel, veelzijdig en dynamisch accountants- en advieskantoor. Vanuit ons kantoor in Almere bedienen we vooral de mkb-ondernemer. We zijn oprecht betrokken en bieden maatwerk. Deskundig en professioneel, altijd gericht op kwaliteit en resultaat. Het belang van de klant staat voorop.

Binnen onze teams is samenwerken net zo vanzelfsprekend als het delen van kennis. We maken gebruik van ieders specifieke kwaliteiten. We zijn trots op onze 100 professionals die verdeeld over onze 9 vestigingen samen DK zijn.

Wat bieden wij jou?

Zo betrokken als we zijn in het bieden van oplossingen voor onze klanten, zoveel aandacht hebben we ook voor jouw ontwikkeling. We geven je de vrijheid om jouw persoonlijkheid in te zetten tijdens jouw werk. Verder vind je bij ons:

  • een prettig team van professionals die jou veel willen leren;
  • goede begeleiding, zowel inhoudelijk als op competentieniveau;
  • een goed arbeidsvoorwaardenpakket.

Wat vragen wij?

  • een afgeronde hbo opleiding accountancy, met minimaal 5 jaar relevante werkervaring;
  • professionaliteit, ambitie en nieuwsgierigheid om je verder te ontwikkelen in je vakgebied;
  • klantgericht, analytisch sterk en innovatief.

Hoe verder?

Heb je een vraag over de vacature, of wil je met ons kennismaken? Neem dan contact op met Fred Rink RB of Thijs Luchtenburg AA, via recruitment@dkaccountants.nl of maak gebruik van de 'sollicitatiebutton'.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature stellen wij niet op prijs.


Vergelijkbare zoekopdrachten: Accountancy, Onbepaalde tijd, Fulltime, Bepaalde tijd, Parttime, HBO, 3-5 jaar, 5-10 jaar, Controlling, Financiele dienstverlening, Utrecht, Business Controller, Financiele Administratie, Gelderland