Assistent Accountant

Opslaan
U moet u aanmelden of
een account maken om een vacature op te slaan.

DK Accountants & Adviseurs | LinkedIn

Op zoek naar een uitdagende baan in de accountancy als Assistent Accountant waarbij je je bezighoudt met jaarrekeningen van interessante mkb bedrijven?

Lees dan verder!

Wat ga je doen?

Door mee te denken en te ontzorgen op financieel gebied, helpen wij onze klanten hun financiën goed in beeld te krijgen.

Als Assistent Accountant bedien jij met name klanten in het mkb. Je stelt jaarrekeningen samen en verzorgt de financiële administratie en fiscale aangiftes. Daarnaast krijg je de ruimte om je te ontwikkelen als adviseur.

Wie zijn wij?

Wij zijn een professioneel, veelzijdig en dynamisch accountants- en advieskantoor. We zijn oprecht betrokken en bieden maatwerk. Deskundig en professioneel, altijd gericht op kwaliteit en resultaat. Het belang van de klant staat voorop.

Binnen onze teams is samenwerken net zo vanzelfsprekend als het delen van kennis. We maken gebruik van ieders specifieke kwaliteiten. We zijn trots op onze 100 professionals die verdeeld over onze 9 vestigingen en samen DK zijn.

Wat bieden wij jou?

Zo betrokken als we zijn in het bieden van oplossingen voor onze klanten, zoveel aandacht hebben we ook voor jou. We geven je de vrijheid om jouw persoonlijkheid in te zetten tijdens jouw werk. Verder vind je bij ons:

  • een prettig team van professionals die jou veel willen leren;
  • goede begeleiding, zowel vakinhoudelijk als op competentieniveau;
  • een goed arbeidsvoorwaardenpakket.

Wat vragen wij?

  • Een afgeronde mbo+ of hbo opleiding richting accountancy,
  • Professionaliteit, ambitie en nieuwsgierigheid om je verder te ontwikkelen in je vakgebied.
  • Je bent klantgericht, analytisch sterk en innovatief.

Hoe verder?

Heb je een vraag over de vacature, of wil je met ons kennismaken? Neem dan contact op met Fred Rink,via recruitment@dkaccountants.nl of maak gebruik van de 'sollicitatiebutton'.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature stellen wij niet op prijs.


Vergelijkbare zoekopdrachten: Accountancy, Onbepaalde tijd, < 1 jaar, Fulltime, Bepaalde tijd, 1-3 jaar, Parttime, HBO, 3-5 jaar, Belasting, Assistent Accountant, Controlling, Financiele dienstverlening, Utrecht, Gelderland