Gevorderd Assistent Accountant

Opslaan
U moet u aanmelden of
een account maken om een vacature op te slaan.

DK Accountants & Adviseurs | LinkedIn

Op zoek naar een uitdagende baan in de accountancy waarbij je je bezighoudt met jaarrekeningen van interessante mkb bedrijven? Lees dan verder!

Wat ga je doen?

Als assistent accountant vervul je een belangrijke rol voor onze MKB klanten. Door jouw werkzaamheden krijgt de klant inzicht in zijn financiële cijfers. Hierdoor kan de ondernemer zien wat die betekenen voor de huidige situatie en voor zijn toekomstplannen.

Vanuit kantoor Tiel heb je zelfstandig klantcontact en ben je als assistent accountant echt betrokken bij de ondernemer, je stelt jaarrekeningen samen en je verzorgt diverse financiële administraties.

Daarnaast krijg je de ruimte om je te ontwikkelen in de rol van relatiebeheerder, samen met je collega’s voorzie je de ondernemer van persoonlijk advies.

Wie zijn wij?

Wij zijn een professioneel, veelzijdig en dynamisch accountants- en advieskantoor. We zijn oprecht betrokken en bieden maatwerk. Deskundig en professioneel, altijd gericht op kwaliteit en resultaat. Het belang van de klant staat voorop.

Binnen onze teams is samenwerken net zo vanzelfsprekend als het delen van kennis. We maken gebruik van ieders specifieke kwaliteiten. We zijn trots op onze ruim 100 professionals die verdeeld over onze 9 vestigingen en samen DK vormen.

Wat bieden wij jou?

Zo betrokken als we zijn in het bieden van oplossingen voor onze klanten, zoveel aandacht hebben we ook voor jouw ontwikkeling. We geven je de vrijheid om jouw persoonlijkheid in te zetten tijdens jouw werk. Verder vind je bij ons:

  • een prettig team van professionals die graag met jou samenwerken;
  • uitdagend inhoudelijk werk, zowel vakinhoudelijk als op competentieniveau;
  • een goed arbeidsvoorwaardenpakket.

Wat vragen wij?

  • Een afgeronde mbo+ of hbo opleiding richting accountancy.
  • Minimaal 3 jaar werkervaring.
  • Pro-actief, hands-on en verantwoordelijkheidsgevoel.
  • Je bent klantgericht, analytisch sterk en innovatief.

Hoe verder?

Heb je een vraag over de vacature, of wil je met ons kennismaken? Neem dan contact op met Debby van Doorn, via recruitment@dkaccountants.nl of maak gebruik van de 'sollicitatiebutton'.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature stellen wij niet op prijs.


Vergelijkbare zoekopdrachten: Accountancy, Onbepaalde tijd, Fulltime, Bepaalde tijd, 1-3 jaar, Parttime, HBO, 3-5 jaar, Belasting, MBO, Assistent Accountant, Financiele dienstverlening, Utrecht, Financiele Administratie, Gelderland