Assistent Accountant

Opslaan
U moet u aanmelden of
een account maken om een vacature op te slaan.

 

DK Accountants & Adviseurs (@DKaccountants) / X

 

 

 

 

BESgroep zoekt een ondernemende assistent accountant die graag naar klanten gaat.

Ons kantoor

BESgroep Accountants en Belastingadviseurs is een zelfstandig onderdeel van de DK Groep, een landelijke accountancy- en adviesorganisatie met zo’n 250 medewerkers. Als BESgroep zijn we groot genoeg om behoorlijk wat kennis en ervaring in huis te hebben, maar klein genoeg om de betrokkenheid met elke klant vast te houden en te koesteren. En dat is precies wat we willen.

We hebben aandacht voor elke individuele klant, zijn vragen, zijn wensen en zijn mogelijkheden. Wat ons kenmerkt zijn de korte lijnen, een no nonsens cultuur, het hechte teamgevoel en we hebben aandacht voor de ambities van onze collega’s.

Iedere dag zetten we ons in voor onze klanten. Van het voeren van financiële administratie, het samenstellen van jaarrekeningen, tot het verzorgen van fiscale aangiften en het geven van fiscale adviezen: we doen het met passie en met betrokkenheid naar onze klanten.

We zoeken jou:

Assistent Accountant

Je komt te werken in een hecht en fijn team met oprechte passie en zorg voor onze klanten en voor elkaar. Gezien de samenstelling van het team is het ideaal als je een paar jaar ervaring hebt, maar het is geen harde eis. We zijn een kantoor dat denkt in mogelijkheden, ook bij het zoeken naar nieuwe collega’s.

Dian is jouw leidinggevende. Ze is een teamspeler die samen met haar team jou zal begeleiden in jouw werk en in jouw ontwikkeling.

Jouw functie

Bij ons ga je jaarrekeningen samenstellen, tussentijdse cijfers opstellen, ben je (naast de accountant) het aanspreekpunt voor de klant, verwerk je administraties, stel je de aangifte omzetbelasting op en ondersteun je ondernemers bij allerlei financiële vraagstukken.

Samen kijken we waar jouw ervaringen en interesses liggen om jouw takenpakket waar mogelijk daarop aan te passen.

Je werkt zelfstandig voor een eigen klantengroep (MKB) maar werkt ook samen met fiscalisten en salarisadministrateurs en je onderhoudt zelf de contacten met je klanten. Uiteindelijk ga jij ook zelf de cijfers bespreken met je klanten.

Jouw beloning

Je krijgt een eigentijdse werkplek op ons kantoor in Malden en een modern pakket aan arbeidsvoorwaarden. Zo krijg je meteen een vast contract (!), thuiswerkvergoeding, goede pensioenregeling, opleidingsbudget en kun je jouw werktijden flexibel indelen. Werkweken tussen 24 en 40 uur zijn bespreekbaar en thuiswerken is uiteraard mogelijk. Het salaris is absoluut goed te noemen, we bespreken dit graag met je tijdens onze kennismaking.

Maar bovenal krijg je bij ons veelzijdig werk, professionele collega’s, mooie doorgroeimogelijkheden en een plek waar je jezelf kan en mag zijn.

Nieuwsgierig?

Stuur je motivatie en je cv naar sollicitatie@besgroep.nl. Voor meer informatie over de vacature kun je bellen naar 024-3976793 en vragen naar Dian Arts, teamleider accountancy of vragen naar Michel Jacobs, vestigingsleider accountancy of maak gebruik van de 'sollicitatiebutton'.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature stellen wij niet op prijs.


Vergelijkbare zoekopdrachten: Accountancy, Onbepaalde tijd, WO, < 1 jaar, Fulltime, Bepaalde tijd, 1-3 jaar, Parttime, HBO, 3-5 jaar, Belasting, Assistent Accountant, Betalingen, Financiele dienstverlening, Gelderland, Limburg