Assistent Accountant

Opslaan
U moet u aanmelden of
een account maken om een vacature op te slaan.

DK Accountants & Adviseurs | LinkedIn

Wij hebben in ons samenstelteam plek voor een enthousiaste Assistent Accountant

Wil jij meer weten over deze uitdagende baan? Lees dan verder!

Wat ga je doen?

Als assistent accountant vervul je een belangrijke rol voor onze MKB klanten. Door jouw werkzaamheden krijgt de klant inzicht in zijn financiële cijfers. Hierdoor kan de ondernemer zien wat die betekenen voor de huidige situatie en voor zijn toekomstplannen.

Vanuit kantoor Amsterdam heb je zelfstandig klantcontact en ben je als assistent accountant echt betrokken bij de ondernemer, je stelt jaarrekeningen samen en je verzorgt diverse financiële administraties.

Daarnaast krijg je de ruimte om je te ontwikkelen in de rol van relatiebeheerder, samen met je collega’s voorzie je de ondernemer van persoonlijk advies.

Wie zijn wij?

Wij zijn een professioneel, veelzijdig en dynamisch accountants- en advieskantoor. Vanuit ons kantoor in Amsterdam bedienen we vooral de mkb ondernemer. We zijn oprecht betrokken en bieden maatwerk. Deskundig en professioneel, altijd gericht op kwaliteit en resultaat. Het belang van de klant staat voorop.

Binnen onze teams is samenwerken net zo vanzelfsprekend als het delen van kennis. We maken gebruik van ieders specifieke kwaliteiten. We zijn trots op onze 100 professionals die verdeeld over onze 9 vestigingen samen DK zijn.

Wat bieden wij jou?

Zo betrokken als we zijn in het bieden van oplossingen voor onze klanten, zoveel aandacht hebben we ook voor jouw ontwikkeling. We geven je de vrijheid om jouw persoonlijkheid in te zetten tijdens jouw werk. Verder vind je bij ons:

  • een prettig team van professionals die graag met jou samenwerken;
  • uitdagend inhoudelijk werk, zowel vakinhoudelijk als op competentieniveau;
  • een goed arbeidsvoorwaardenpakket.

Wat vragen wij?

  • Een afgeronde mbo+ of hbo opleiding richting accountancy.
  • Minimaal 3 jaar werkervaring.
  • Pro-actief, hands-on en verantwoordelijkheidsgevoel.
  • Je bent klantgericht, analytisch sterk en innovatief.

Hoe verder?

Heb je een vraag over de vacature, of wil je met ons kennismaken? Neem dan contact op met Robert‑Jan Brouwer LL.M., via rj.brouwer@dkaccountants.nl of maak gebruik van de 'sollicitatiebutton'.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature stellen wij niet op prijs.


Vergelijkbare zoekopdrachten: Accountancy, Onbepaalde tijd, Fulltime, Amsterdam, Bepaalde tijd, 1-3 jaar, Parttime, HBO, 3-5 jaar, MBO, Assistent Accountant, Controlling, Financiele dienstverlening, Financiele Administratie, Randstad