Accountant AA

Opslaan
U moet u aanmelden of
een account maken om een vacature op te slaan.

DK Accountants & Adviseurs | LinkedIn

Accountant AA

Amsterdam

Wij zijn voor onze vestiging in Amsterdam op zoek naar een ervaren accountant om onze klanten in het MKB te bedienen. Ben jij op zoek naar een klantenportefeuille die jou afwisseling en uitdaging biedt? Lees dan verder!

Wat ga je doen?

Als accountant bij DK onderhoud je klantenportefeuille en weet je de ondernemer goed te begeleiden bij zijn financiële situatie. Je bent verantwoordelijk voor het reviewen van dossiers en het bespreken van de jaarstukken met de klant. Je begeleidt het accountancyteam en stuurt het functioneel aan. Daarnaast heb je affiniteit met vak techniek.

Bedrijfsomschrijving

Wij zijn een professioneel, veelzijdig en snelgroeiend accountantskantoor. We bieden maatwerk aan onze klanten. Met veel kennis en professionaliteit, altijd gericht op de kwaliteit en het belang van onze klanten.

Dat doen we niet alleen voor klanten, maar ook voor onze mensen. Binnen onze teams is samenwerken net zo vanzelfsprekend als het delen van kennis. Zo werken we samen met zo’n 100 professionals verdeeld over 9 vestigingen.

Wat biedt DK Accountants?

Zo betrokken als we zijn in het bieden van oplossingen voor onze klanten, zoveel aandacht hebben we ook voor jouw ontwikkeling. We geven je de vrijheid om jouw persoonlijkheid in te zetten tijdens jouw werk.

  • Een prettige werkomgeving met een team van professionals.
  • Korte communicatielijnen met zowel directe collega’s als partners.
  • Deelname aan uiteenlopende (inhouse) trainingen.
  • Professionele ondersteuning door ons vaktechnisch bureau.
  • Een goed arbeidsvoorwaardenpakket.

Wat vragen wij?

  • Je bent afgestudeerd accountant en ingeschreven in het register bij de NBA.
  • Het spreekt voor zich dat je communicatief, accuraat bent.
  • Je bent een volwaardig sparringpartner voor collega’s.

Hoe verder?

Heb je een vraag over de vacature, of wil je met ons kennismaken? Neem dan contact op met Robert‑Jan Brouwer LL.M., via rj.brouwer@dkaccountants.nl of maak gebruik van de 'sollicitatiebutton'.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature stellen wij niet op prijs.


Vergelijkbare zoekopdrachten: Accountancy, Onbepaalde tijd, WO, Fulltime, Accountant, Amsterdam, Accountant AA, Bepaalde tijd, 1-3 jaar, Parttime, 3-5 jaar, 5-10 jaar, Consultancy, Controlling, Financiele dienstverlening, Randstad