Gevorderd Assistent Accountant

Opslaan
U moet u aanmelden of
een account maken om een vacature op te slaan.

DK Accountants | Hardeveld

Wij hebben in ons samenstelteam in Amersfoort plek voor een enthousiaste Gevorderd Assistent Accountant met minimaal 5 jaar ervaring.

Wil jij meer weten over deze uitdagende baan? Lees dan verder!

Wat ga je doen?

Voor jou als Gevorderd Assistent Accountant bestaan je werkzaamheden grotendeels uit het zelfstandig samenstellen van jaarrekeningen en de tussentijdse rapportages. Je hebt veel telefonisch en persoonlijk contact met de ondernemer. Daarnaast krijg je de ruimte je verder te ontwikkelen, bijvoorbeeld op het gebied van relatiebeheer en advies.

Wie zijn wij?

Wij zijn een professioneel, veelzijdig en dynamisch accountants- en advieskantoor. Met een jong enthousiast team bedienen wij vanuit ons kantoor in Amersfoort vooral de mkb ondernemer. We zijn oprecht betrokken en bieden maatwerk. Deskundig en professioneel, altijd gericht op kwaliteit en resultaat. Het belang van de klant staat voorop.

Binnen onze teams is samenwerken net zo vanzelfsprekend als het delen van kennis. We maken gebruik van ieders specifieke kwaliteiten. We zijn trots op onze professionals die verdeeld over diverse vestigingen en samen DK vormen.

Wat bieden wij jou?

Zo betrokken als we zijn in het bieden van oplossingen voor onze klanten, zoveel aandacht hebben we ook voor jouw ontwikkeling. We geven je de vrijheid om jouw persoonlijkheid in te zetten tijdens jouw werk. Verder vind je bij ons:

  • een prettig team van professionals die jou veel willen leren;
  • een uitdagende baan met veel vrijheid en verantwoordelijkheid;
  • ontwikkel- en studie mogelijkheden;
  • een goed arbeidsvoorwaardenpakket.

Wat vragen wij?

  • een afgeronde hbo opleiding accountancy, met minimaal 5 jaar relevante werkervaring in de samenstelpraktijk;
  • professionaliteit, ambitie en nieuwsgierigheid om je verder te ontwikkelen in je vakgebied;
  • klantgericht, analytisch sterk en innovatief.

Hoe verder?

Heb je een vraag over de vacature, of wil je met ons kennismaken? Neem dan contact op met Hanna Wierts via recruitment@dkaccountants.nl of maak gebruik van de 'sollicitatiebutton'.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature stellen wij niet op prijs.


Vergelijkbare zoekopdrachten: Accountancy, Onbepaalde tijd, Fulltime, Bepaalde tijd, Parttime, HBO, 3-5 jaar, 5-10 jaar, Assistent Accountant, Consultancy, Controlling, Financiele dienstverlening, Utrecht, Randstad