Junior Assistent-Accountant

Opslaan
U moet u aanmelden of
een account maken om een vacature op te slaan.

DK Accountants | Hardeveld

Wie zijn wij?

DK Accountants & Adviseurs is een full service advieskantoor met 11 vestigingen verspreid in het land met meer dan 250 professionals. Op de vestiging te Amerongen werken in totaal 7 mensen. De sfeer op kantoor is gemoedelijk waarin de klant centraal staat. Het kantoor is laagdrempelig wat ervoor zorgt dat klanten altijd binnen kunnen lopen.

Wat zoeken wij?

Wij zijn op zoek naar een gemotiveerd teamlid die zich voor langere tijd met ons wil verbinden en affiniteit heeft met administratieve verwerking. Er is voldoende gelegenheid om je verder vakmatig te ontwikkelen.

Wat ga je doen?

Je hoofdtaak bestaat uit het verwerken van administraties voor klanten, belastingaangiften en het voorbereiden voor het samenstellen van jaarrekeningen. Je wordt gaandeweg intern opgeleid. Ons team neemt de tijd voor coaching en begeleiding.

Wat vragen wij?

Je bent woonachtig in de omgeving Amerongen/Veenendaal/Utrechtse Heuvelrug. Een afgeronde of bijna afgeronde MBO/HBO opleiding richting administratieve dienstverlening. Heb je nog geen ervaring in de functie? Geen probleem, Ook voor een stageplaats voor langere tijd voor de opleiding HBO Accountancy kun je bij ons terecht. Wij leiden je graag op tot professional in het vak.

Wat bieden wij je ?

Wij bieden je onder andere een prima salaris, een uitgebreid pakket secundaire arbeidsvoorwaarden en alle ruimte om jezelf te ontplooien. Het volgen van een opleiding tot accountant of belastingadviseur wordt door ons ook gefaciliteerd.

Geïnteresseerd?

Stuur jouw CV naar w.bull@dkaccountants.nl of maak gebruik van de 'sollicitatiebutton'.

Acquisitie n.a.v. deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

 


Vergelijkbare zoekopdrachten: Accountancy, Onbepaalde tijd, < 1 jaar, Fulltime, Bepaalde tijd, 1-3 jaar, Parttime, HBO, Belasting, MBO, Assistent Accountant, Financiele dienstverlening, Utrecht, Financiele Administratie, Randstad, Junior Assistent Accountant