(Assistent) Accountant

Ben jij onze nieuwe (assistent) Accountant?

Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde en ervaren (assistent) Accountant. Je speelt een essentiële rol bij het beheer van financiële gegevens en het voorbereiden van rapportages en jaarstukken voor diverse klanten. Jij bent diegene die graag bij de klant op bezoek gaat om de stukken door te nemen en om adviezen te geven om zo tot op maat gemaakte oplossingen te komen.

Advon is een bedrijf met een informele sfeer en is gericht op Administratieve & Fiscale dienstverlening. De klantportefeuille is zeer gevarieerd van midden- en kleinbedrijf, non-profit organisaties, ZZP’ers en startende ondernemers tot particulieren.

Keywords zijn … informeel, goede sfeer, servicegericht, diversiteit in klanten (ZZP-ers tot grote bedrijven en overheidsinstanties) en vooral niet te vergeten een gezellige lunch op maandag en ieder kwartaal een gezellige lunch in een restaurant om de kwartaalmaand af te sluiten.

Wat ga jij binnen dit bedrijf doen?
Het wordt jouw taak om het cijfermatige gedeelte voor je klanten optimaal te verzorgen. Zo stel je zelf de jaarrekening, balans en winst- en verliesrekening op en ben je goed in het signaleren van klantspecifieke aandachtspunten. Bij onvolledigheden in de financiële administratie van de klant, ben jij degene die contact zoekt met de ondernemer en hem de juiste vragen stelt. Verder word je betrokken bij fiscale en financiële zaken van de klant. Jij gaat langs bij de klant en bent echt die financiële sparringspartner waardoor wij als Advon een aanwinst zijn voor onze klanten.

Wie ben jij?
Ben je betrouwbaar, gemotiveerd, flexibel, analytisch en heb je een probleemoplossend vermogen? Heb je daarnaast een afgeronde HBO-opleiding en relevante werkervaring? Solliciteer dan snel!

Wat word je geboden?
Je komt te werken in een informele omgeving met een goede sfeer. Het betreft een dienstverband van 40 uur per week, met een marktconform salaris variërend tussen €4.200,- en €5.500,- per maand, afhankelijk van ervaring en vaardigheden. Daarnaast ontvang je uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals de mogelijkheid om een deel van de uren vanuit huis te werken.

Doorgroeien?
Heb jij de wens om door te groeien? Dat kan! Wij bieden jou de kans om je talent verder te ontwikkelen en door te groeien naar de rol van zelfstandig accountant. Stap voor stap begeleiden we je naar het niveau waarop je zelfstandig complexe financiële vraagstukken kunt oplossen en vertrouwd bent met alle aspecten van accountancy. Bij ons staat jouw groei centraal, en we bieden de ondersteuning en opleiding die je nodig hebt om je doelen te bereiken.

Heb je interesse? Solliciteer dan snel!
Mail je cv en motivatiebrief naar rianne@hratheart.nl o.v.v. de vacature (Assistent) Accountant.
Voor eventuele vragen kun je contact opnemen met Rianne Schouten, tel 06-82103854.


Vergelijkbare zoekopdrachten: Onbepaalde tijd, WO, Fulltime, 1-3 jaar, HBO, 3-5 jaar, In overleg, € 3.000 - € 5.000, 5-10 jaar, Assistent Accountant, € 5.000 - € 7.000, Financiele dienstverlening, Financiele Administratie, Zuid-Holland, Randstad, Financieel Adviseur, Zakelijke dienstverlening