Financieel Medewerker (32 uur)

Financieel Medewerker (32 uur)

Dit is je kans om concrete oplossingen voor klimaat- en natuurproblemen dichterbij te brengen. In een gedreven team en voor een organisatie waar vrijheid en groei vooropstaan. Ga jij straks aan de slag als Financieel Medewerker bij Natuur & Milieu?

Wat ga je doen?

Als financieel medewerker controleer, registreer en verwerk je gegevens voor de financiële en (salaris-)administratie. Je maakt jouw collega’s superblij, want mede dankzij jou hulp worden hun salarissen elke maand weer uitbetaald. Je ondersteunt daarnaast de projectleiders, controller en het (lijn-)management met de financiële verantwoording.

Hoe ziet een gemiddelde werkdag eruit?

 • Je verwerkt financiële gegevens zoals inkomsten, uitgaven, facturen, declaraties, betalingen en banktransacties;
 • Je beheert de crediteuren- en debiteurenadministratie;
 • Je helpt mee met de salaris- en pensioenadministratie;
 • Je helpt mee met het opstellen en indienen van omzetbelastingaangiftes ;
 • Je onderhoudt contact met collega’s en externe belanghebbenden, zoals belastingadviseurs, accountants en banken i.s.m. de (project-)controller;
 • Elk jaar vinden er audits plaats. Jij helpt hierbij door documenten voor te bereiden en vragen van auditors te beantwoorden.

Kortom, bij ons heb je een dynamische functie met veel afwisseling in taken waarbij geen dag hetzelfde is!

Je komt te werken in het team Financiën, onderdeel van de afdeling Bedrijfsvoering. Deze afdeling geeft Natuur & Milieu haar fundament. Van HR tot administratie, van facilitaire zaken tot financiën: de afdeling zorgt dat het de medewerkers aan niets ontbreekt en dat de organisatie op rolletjes loopt. Zodat iedereen zich optimaal kan inzetten voor onze missie.

Voormalig Financieel Medewerker bij Natuur & Milieu

Margriet van den Bergh

“Ik heb vele jaren met plezier bij Natuur & Milieu gewerkt. Vooral de vrijheid die je hebt om tot op zekere hoogte zelf je werkdag in te delen, vond ik heel fijn. En de keuze of je dat thuis doet of op kantoor. Daarnaast maakten de gezellige momenten met mijn collega’s elke werkdag compleet.”

Wat bieden wij?

 • Het salaris ligt tussen € 2.591,14 tot maximaal € 4.020,88 bruto per maand, op basis van 40 uur.
 • Een eigen laptop en smartphone en daarnaast een zeer goede arbeidsvoorwaardenregeling. Zo hebben we een goede reiskostenregeling, bieden we 35 vakantiedagen (inclusief 12 ATV-dagen) bij een werkweek van 40 uur en bieden we een vergoeding voor het inrichten van een thuiswerkplek.
 • Doorgroeimogelijkheden naar een breder pakket aan werkzaamheden en/of verantwoordelijkheden.
 • Op termijn is er perspectief op interne doorgroei naar een hogere functie.
 • Je werkt in principe vanuit ons kantoor in het centrum van Utrecht, op 15 minuten lopen van Utrecht CS. Maar je werkt vooral op de plek die het beste past bij wat je doet. Zelfs tijdelijk werken vanuit het buitenland is mogelijk.
 • Wij streven naar meer diversiteit in de samenstelling van ons personeel. Het maakt ons niet uit waar je bent geboren, van wie je houdt en waarin je gelooft. Wij zijn vooral geïnteresseerd in jouw kennis, kunde, ervaring en talenten. En in wat je daarmee voor onze organisatie kunt betekenen.

Wie zoeken wij?

 • Onze organisatie straalt maatschappelijk ondernemerschap uit en wij zoeken een collega die daarin past.
 • Je hebt aantoonbare ervaring en kennis van financiën.
 • Je maakt het verschil met jouw scherpe blik, analytische en cijfermatige geest.
 • Je denkt en werkt op mbo+/hbo-niveau, hebt een afgeronde studie (idealiter) gericht op financiën of hebt minimaal 2 jaar werkervaring in een vergelijkbare functie.
 • Je bent accuraat, hebt goede communicatieve vaardigheden en kennis van Excel.

We hechten veel waarde aan collegialiteit, inclusiviteit en goede onderlinge verhoudingen. Ga je bij ons aan de slag? Dan staat je veel gezelligheid te wachten!

Over Natuur & Milieu

Wij zijn Natuur & Milieu, de milieuorganisatie die werkt aan een schoner, gezonder en groener Nederland. Want waar in Nederland je ook woont, wat je achtergrond ook is en hoe je ook in het leven staat: gezonde lucht, schoon water, vruchtbare grond en een groene buurt zijn van levensbelang voor ons allemaal. Verandering maak je samen. Daarom kiezen we voor de aanpak waarbij we met beleidsmakers en organisaties samenwerken aan oplossingen voor natuur en klimaat. Met brede steun vanuit de samenleving zorgen we dat het belang van de natuur het wint van economisch belang. Want alleen dan wordt Nederland echt schoner, gezonder en groener. Voor iedereen.

Geïnteresseerd?

Is deze functie jou op je lijf geschreven? Stuur dan je cv en motivatiebrief uiterlijk 31 maart naar ons op via het sollicitatieformulier. Heb je nog vragen over de procedure of vacature? Neem dan contact op met Mudi Allah Rakha op telefoonnummer 06 – 51 93 59 23 of per mail via e-mailadres m.allah.rakha@natuurenmilieu.nl.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.
For this position we are only hiring candidates who are fluent in Dutch (speaking, writing, reading).


Vergelijkbare zoekopdrachten: Bepaalde tijd, 1-3 jaar, Parttime, HBO, 3-5 jaar, MBO, Utrecht, Financiele Administratie, Randstad, Non-profit organisaties, Financieel Medewerker