FA specialist Financial Services

FA specialist Financial Services

Financiële vastbijter die niet loslaat tot de klus geklaard is.

Zelfstandig, met oog voor verbetering en een uitstekend financieel inzicht: dat ben jij in een notendop. Je ziet verbeterpunten in processen én koppelt hier acties aan. Door je goede communicatieve vaardigheden krijg je het vervolgens snel voor elkaar. Herken jij je hierin? Lees maar verder!

Bij de Alliantie geloven we dat iedereen mee moet kunnen doen met de samenleving. Wij bieden mensen een thuis, een plek die bijdraagt aan een goede kwaliteit van wonen en leven. Nu én in de toekomst.

Bij deze mooie organisatie zoeken wij op ons hoofdkantoor in Hilversum een FA specialist Financial Services voor 32-36 uur per week.

Jouw werk
Jij gaat met plezier naar je werk, want als FA Specialist ondersteun je samen met het team rechtstreeks de regio’s in onze klantreizen. Voor hen ben je vraagbaak als het gaat om Europadossiers en voer je complexe inkomstentoetsen uit ten behoeve van woningtoewijzingen. Als uitvoerende collega is het van belang dat je een kei bent met Excel om bepaalde rapportages op te stellen en te monitoren.

Samen met je collega’s maak je deel uit van het cluster Relatie op de afdeling Financial Services.

De wekker gaat
Jouw dag begint vandaag met een gesprek in de regio over de planning van de nieuwbouw oplevering. Omdat dit mogelijke pieken in de toewijzingen met zich meebrengt, prioriteer je direct de vervolgwerkzaamheden met je collega’s. Aansluitend heb je een afspraak in Teams met de Afdeling Wonen voor een aantal complexe inkomenstoetsen, waar jullie samen aan werken.

Lunchtijd! Vandaag heb je tijdens de lunch een wandeldate met één van de collega’s uit het team Bedrijfsvoering. Jij vindt het fijn en belangrijk om dit eens in de zoveel tijd te doen. Met het (vele) digitale werken, zou je elkaar makkelijk uit het oog kunnen verliezen, en jij hebt het initiatief genomen om elkaar ‘in het echt’ te kunnen zien. Aan het einde van de wandeling bespreken jullie nog kort hoe jullie de rolverdeling zien in de komende projecten. Ook controleer je nog de nodige Europadossiers voor de externe audit of kijk je huurverlagingsaanvragen toegekend kunnen worden.

De middag heb je ingeruimd om een aantal vragen van je collega’s op te pakken en te beantwoorden. Nu met de nieuwe plannen vanuit de regering is het een verrassing welke werkzaamheden er nog meer op je af zullen komen. Gelukkig kom je aan alles toe en ben je op tijd in de sportschool!

Dit krijg je van ons

 • Een jaarcontract met aansluitend vast dienstverband bij goed functioneren;
 • Een mooie baan bij een organisatie met een groot maatschappelijk belang;
 • Een goed salaris, tussen de € 3.405 en € 4.278 bruto per maand op basis van 36 uur (schaal G conform CAO Woondiensten);
 • Uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder;
  1. Flexibel werken, zodat een privé/werkbalans goed in te richten is
  2. Veel mogelijkheden voor opleidingen en persoonlijke ontwikkeling
  3. Ruimte voor eigen initiatief
  4. Vanzelfsprekend een laptop en telefoon van de zaak
 • De mogelijkheid om je eigen arbeidsvoorwaardenpakket samen te stellen, bijvoorbeeld met extra vrije dagen, een fietsenplan of bedrijfsfitness;
 • Wij werken hybride, dat betekent dat je zowel thuis kan werken als op kantoor. Ons moderne, lichte kantoor vlakbij station Hilversum beschikt over tal van goed uitgeruste en comfortabele werk- en overlegplekken.

Wie ben jij
Als medewerker bij de Alliantie draag je bij aan een maatschappelijk belang: betaalbare, goede huizen in fijne buurten, en huurders die tevreden wonen.

Wij passen bij elkaar, wanneer je voor deze functie beschikt over HBO werk- en denkniveau en relevante werkervaring als FA-specialist (bij voorkeur met complexe inkomenstoetsen) meeneemt. Je bent accuraat, analytisch, planmatig sterk, hebt een gezonde dosis humor en werkt graag samen. Hierin zoek je zelf de samenwerking op, dit geeft je energie.

Bij gebleken geschiktheid plannen wij zo snel mogelijk gesprekken in.

Zijn wij een match?
Leuk dat je interesse hebt. Solliciteer direct via de button en overtuig ons!

Wil je meer weten, neem contact op met Tessa Straathof, Senior FA specialist Financial Services, op 06 – 15885089.

Een pre-employment screening is onderdeel van de sollicitatieprocedure.

Zzp'ers, uitzend- of wervingsbureaus hoeven niet op deze vacature te reageren.
Wij werken samen met preferred suppliers.


Vergelijkbare zoekopdrachten: WO, Fulltime, Bepaalde tijd, HBO, 3-5 jaar, Randstad, Salaris Administratie, Noord-Holland, Onroerend Goed, Financieel Medewerker