Bedrijfsadministrateur projecten

Opslaan
U moet u aanmelden of
een account maken om een vacature op te slaan.

Woonplus Schiedam zoekt een

Bedrijfsadministrateur projecten

(36 uur per week)


Wie zijn wij?
Woonplus Schiedam is een woningcorporatie die volop in beweging is. We bieden betaalbare en goede woningen aan Schiedammers én we leveren een bijdrage aan het welzijn van onze bewoners. Dit doen we door ons in te zetten voor een goede, veilige en sociale woonomgeving. Bij Woonplus Schiedam hebben we hart voor onze huurders. We voelen onze maatschappelijke verantwoordelijkheid en maken die ook waar. Daardoor dragen we écht bij aan de vitaliteit van Schiedam.
De komende jaren willen wij onze doelen bereiken met nieuw elan en een scherp oog voor de wereld om ons heen. Daarbij zijn we toegankelijk en zichtbaar voor onze huurders en werken we ook samen met andere partijen zoals gemeente en zorgpartners. We investeren in de komende jaren ruim € 500 mln. in verduurzaming, betaalbaarheid en een toekomstbestendige woningportefeuille. Tegelijkertijd veranderen we steeds meer in een moderne, datagedreven organisatie. Een organisatie waar we de juiste beslissingen nemen op basis van de goede informatie.
Als onze nieuwe bedrijfsadministrateur projecten krijg jij hierin een belangrijke rol. Jouw vernieuwende ideeën zijn erg welkom en je kunt een wezenlijke bijdrage leveren aan onze nieuwe ambities.

De functie
Als bedrijfsadministrateur projecten ben je dagelijks bezig met het beoordelen, analyseren, accorderen en uitvoeren van vastgoed gerelateerde administratieve werkzaamheden. Je zoekt proactief het verhaal achter de cijfers bij je collega’s van onderhoud en ontwikkeling en stemt veel af met de Business Controller Vastgoed. Maandelijks stem je met de projectleiders de financiële voortgang van de projecten af. Vastgoedadministratie is voor jou bekend terrein en je hebt zicht op de grote geldstromen binnen Woonplus. Je ondersteunt je collega-bedrijfsadministrateurs.
Je maakt deel uit van ons vierkoppige team van bedrijfsadministrateurs. Jouw collega’s hebben weliswaar hun eigen specialisme (grootboekadministratie, salarisadministratie en service- en stookkosten), maar jullie werken goed en nauw samen. Jullie staan open voor het vergroten van jullie kennis door het rouleren van taken. Gezamenlijk zorgen jullie ervoor dat de bedrijfsadministratie soepel en optimaal draait. Daarnaast leveren jullie een belangrijke bijdrage aan het opstellen van de jaarrekening en de maand- en trimesterrapportages. Onze senior bedrijfsadministrateur ondersteunt jullie daarbij.

Jouw profiel
Heb jij ervaring in een vergelijkbare functie? Ben je klantgericht, heb je veel verantwoordelijkheidsgevoel en krijg je energie van samenwerken? Heb je aandacht voor details, ben je analytisch én heel secuur? Dan ben jij onze ideale kandidaat. Ben je bovendien kritisch en durf je verbeterpunten te benoemen en aan te pakken? Dan waarderen we dat enorm!
Onze ideale kandidaat heeft mbo+ werk- en denkniveau en de opleiding Moderne Bedrijfsadministratie (MBA) afgerond. Je bent vertrouwd met geautomatiseerde bedrijfsprocessen, journaalposten, Power-BI en hebt ervaring met Microsoft Dynamics Empire.

Wat bieden wij?
Werken in en aan een leuk, gezellig team waar plezier en verantwoordelijkheid hand in hand gaan.
Wij bieden een tijdelijke arbeidsovereenkomst (36 uur) voor de duur van 1 jaar. Bij wederzijdse tevredenheid zetten we deze overeenkomst graag om in een contract voor onbepaalde tijd.
Verder kun je rekenen op:

  • Salaris conform de cao Woondiensten, functieschaal G (€ 3.405 - € 4.278). Inschaling afhankelijk van relevante kennis en ervaring.
  • Aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals goede opleidings- en ontwikkelingsmogelijkheden met een persoonlijk budget.
  • Een laptop en mobiele telefoon.
  • Een sportvergoeding ter waarde van € 240,- per jaar.
  • Een bedrijfsrestaurant gerund door een cateraar.
  • Een fijne organisatie met enthousiaste, betrokken medewerkers en leuk werk waarin je het verschil kunt maken.


Goed om te weten
Wie in dienst treedt bij Woonplus, moet een positieve verklaring omtrent gedrag (VOG) kunnen overleggen.

Interesse?
Dan ontvangen wij graag je motivatie met CV! Je kunt reageren via ons Sollicitatieformulier. Voor vragen en meer informatie over de functie van Bedrijfsadministrateur projecten neem je contact op met Thomas van der Hoeven op nummer 010-2045100. Wil je eerst meer weten over Woonplus Schiedam? Kijk dan op Meer informatie >>>


Acquisitie n.a.v. deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.


Vergelijkbare zoekopdrachten: Onbepaalde tijd, Fulltime, 1-3 jaar, HBO, 3-5 jaar, Administratief Medewerker, € 3.000 - € 5.000, MBO, Financiele Administratie, Zuid-Holland, Non-profit organisaties, Onroerend Goed