Business Controller

Wat doe je?

Voel jij je fijn in een omgeving van cijfers, analyses en strategie en waarin je bij kunt dragen aan een duurzame toekomst? Stap dan in deze functie waarin je je beweegt binnen het snijvlak van IT en business, én binnen onze ‘Plastics’ divisie.

Voor de divisie 'Plastics' word je de business partner voor de ‘value chain directeur’. Plastics is één van onze 6 afvalstromen/grondstoffen, die we ‘value chains’ noemen. Midden in de recycling dus, waarbinnen jij mag zorgen voor de planning & control cyclus, businesscases, ROI en investeringsbeslissingen.

Verder heb je feeling met IT en bied je inzicht in de performance door optimaal gebruik te maken van data. Een belangrijk onderdeel is het gebruik maken van Business Intelligence om te komen tot besluitvorming gebaseerd op het verleden, maar ook het voorspellen van de toekomst (predictive analysis). Het adviseren en implementeren van process automation valt ook onder jouw verantwoordelijkheid.  

Wie ben je?

Jij bent iemand met een oog voor detail, een blik op de toekomst en een rechte rug. Dat oog voor detail heb je nodig om gestructureerd en georganiseerd te werken. Jij overziet commerciële processen en vertaalt ze moeiteloos naar financiële stuurinformatie. Jouw adviezen zijn helder, overtuigend en daadkrachtig. Je hebt oog voor je gesprekspartner en kunt je adviezen eenvoudig onderbouwen. Je hebt een afgeronde, bedrijfskundige of economische WO-opleiding, liefst aangevuld met een RC-opleiding en vijf tot zeven jaar ervaring als controller. Je bent evenwichtig en stressbestendig en beheerst de Engelse taal.

Wat krijg je?

Een leuk team van zeven controllers. Bij PreZero werken gedreven mensen, met passie voor hun werk én wat ze in hun vrije tijd doen. Onze gesprekken gaan ook over voetbalwedstrijden, weekendplannen en goede recepten.
Verder krijg je de gelegenheid om jezelf te ontwikkelen. Via trainingen en workshops blijf jij het beste uit jezelf halen. Je hebt ook de vrijheid om je eigen werk te organiseren. ’s Morgens nog even de kinderen naar school brengen om daarna naar kantoor te rijden? Geen probleem. Jij weet zelf het beste hoe je het fijnste werkt.

Daarnaast:

  • Een goed marktconform salaris;
  • 27,5 vakantiedagen;
  • Leaseauto, laptop en telefoon;
  • Mogelijkheid tot deelname aan het fietsplan en met korting aanschaffen van een device;
  • Collectieve regelingen zoals bedrijfsfitness en zorgverzekering;
  • Een persoonlijk opleidingsbudget van € 2.500,- per jaar;
  • Toegang tot meer dan 150 online trainingen via GoodHabitz;
  • Korting bij winkels en bedrijven via Benefits at Work.

Meer weten?

Bel Remko Walsweer, op 06-11479722 of solliciteer direct via de button!

Wie zijn wij

Bij PreZero Nederland werken we met zo’n 2.000 collega’s aan een prachtig doel: zero waste. Dat doen we op meer dan 50 locaties. PreZero is onderdeel van de Schwarz Group, waar ook de Lidl bij hoort. 

Dat betekent: niet alleen afval inzamelen, maar het ook sorteren en volledig bewerken tot nieuwe grondstoffen. Daar maken we weer nieuwe producten van. Zo maken we de weg vrij voor een samenleving die minder verbruikt, die meer en meer circulair wordt. Dan is de kringloop rond. 

Bij PreZero hebben we mensen nodig die verder denken en doorzetten. Waarom? We zijn heel bevlogen over ons bijzondere werk. Onze collega’s hebben dan ook heel diverse achtergronden, met één ding gemeen: onze drive. In ons werk én in ons privéleven. Naast onze uitdagende functies, zijn we ook fanatieke volleybalster, betrokken schoolpleinvader, enthousiaste sleutelaar, verzamelaar, museumbezoeker, tweedehands kledingverkoopster of thuiskok.  

Die ambitie prikkelt. Het zorgt voor positieve energie en uiteindelijke voor tevreden mensen. Daarom krijg je bij PreZero alle ruimte en voorwaarden voor een mooie carrière en een prettig leven. Zodat we samen de wereld écht veranderen. 


Vergelijkbare zoekopdrachten: Onbepaalde tijd, WO, Fulltime, Parttime, 3-5 jaar, 5-10 jaar, Consultancy, Controlling, Business Controller, Controller, Gelderland, Transport/Logistiek/Opslag, Zakelijke dienstverlening