Finance & HR Specialist - NGO (28-32 uur p/w)

Opslaan
U moet u aanmelden of
een account maken om een vacature op te slaan.
Als finance en HR specialist kom je te werken in een klein team van ongeveer 15 personen, maar jij bent als enige de persoon die verantwoordelijk is voor de financiële administratie en HRM. Met jouw kennis en ervaring verwerk en analyseer jij de financiële gegevens en maak je de rapportages in excel om inzicht te geven in de organisatie. je krijgt externe hulp voor de loonadministratie en btw aangiftes, dat hoef je gelukking niet alleen te doen.

Verantwoordelijkheden:

  • Accounting: van de complete boekhouding (inclusief memoriaal boekingen, bankmutaties, facturatie etc.), crediteuren- en debiteurenbeheer tot het verzorgen van de Finance mailbox. Jaarlijks worden er zo'n 200 facturen uitgestuurd naar 57 landen wereldwijd.
  • Mutaties verwerken van de salarisadministratie in nmbrs
  • Controlling: financiële rapportage, (ad-hoc) analyses, balansspecificaties, budget en forecasting in exact en excel;
  • HR: HR-administratie en -ondersteuning.


  • HBO werk- en denkniveau;
  • Minimaal 4 jaar relevante werkervaring (waaronder ook boekhouden);
  • Uitstekende ervaring en kennis van Excel;
  • Ervaring met het genereren van managementinformatie met behulp van ERP (Exact Online), Business Intelligence;
  • Uitstekende communicatieve-, adviserende- en onderhandelingsvaardigheden in zowel Nederlands als Engels;
  • Can-do mentaliteit en een hands-on oplossingsgerichte houding.


Er wordt jou een salaris geboden tussen de €5000 en €6000 bruto per maand op basis van fulltime dienstverband. Dit is een rol voor 28 tot 32 uur per week. Daarnaast bieden zij 25 vakantiedagen obv fulltime dienstverband, 13e maand, en mogelijkheid tot hybride werken. Wel goed om te weten, zij hebben maar 1 parkeer plek ter beschikking, waardoor met de auto komen niet altijd mogelijk is, hiervoor hebben zij een rooster. Wel zitten zij naast het station gevestigd.

Hoe nu verder? Binnen vier werkdagen laten wij je weten of je in aanmerking komt voor de positie. We plannen een kennismakingsgesprek in, digitaal of live. In dit gesprek informeren we jou zo volledig mogelijk over de vacature, het bedrijf en het vervolg van de procedure. In overleg met jou introduceren we je bij onze opdrachtgever om je vervolgens te blijven begeleiden in het sollicitatieproces. De Independent Recruiters Groep beschikt over een groot team met gespecialiseerde recruiters. Iedere recruiter heeft een zeer sterke focus op zijn eigen vakgebied. Hierdoor zijn zij de ideale sparringpartner voor zowel de kandidaat als de opdrachtgever.

Vergelijkbare zoekopdrachten: Accountancy, Onbepaalde tijd, WO, Fulltime, 1-3 jaar, Parttime, Audit, Detachering, HBO, 3-5 jaar, € 3.000 - € 5.000, MBO, Banken, € 5.000 - € 7.000, Controlling, Financiele dienstverlening, Financiele Administratie, Randstad, Horeca, Controller, Financial Controller, Noord-Holland, Financieel Medewerker, Heel Nederland