Teamleader planning & control

Begrotingen van een corporatie? Jaarverslagen? dPi en dVi? DAEB en Niet-DAEB? TCF en BCF? Hebben deze begrippen geen geheimen voor je? En ben je toe aan een leidinggevende positie? Klinkt dit verleidelijk en wil je graag aan de slag in een enthousiaste organisatie die ertoe doet in de sector? Een organisatie die naar Brussel gaat, als dat nodig is voor het belang van onze klanten! 

Onze Karin verlaat Woonlinie na 13 jaar. Jammer genoeg! Zij laat een geolied team na en heeft Planning & Control stevig op de kaart gezet. Wij zoeken een net zo enthousiaste als ervaren professional die als meewerkend voorman/voorvrouw verder wil ontwikkelen als leidinggevende. Woonlinie in Zaltbommel heeft een vacature voor een


Teamleider planning & control 32-36 uur
Tactisch & strategisch | enthousiast | hands on 

Jouw uitdaging
De strategische uitdaging voor de komende periode is tweeledig:

 • Al onze activiteiten (incl. Bouwlinie BV) goed te laten aansluiten bij de doelstellingen van Woonlinie (cq de woningwet)
 • Het huishoudboekje van Woonlinie op orde houden ondanks grote inspanningen op duurzaamheidsvlak en investeringen voor nieuwbouw


Daarnaast ga je ook aan de slag met concrete jaardoelen zoals:

 • Ons ICT beleidsplan realiseren; zoals power BI uit ons ERP-pakket inrichten
 • Het uitwerken van scenario’s en deze omzetten in concrete (meerjaren)planningen.
 • De duurzaamheidsambities van Woonlinie vertalen naar haalbare meerjarenbegroting
 • Een Business Control Framework opzetten
 • Het Tax Control Framework verder uitbouwen passend binnen het Horizontaal Toezichtconvenant met de Belastingdienst


Uiteraard horen het opstellen van de jaarrekening en de begroting voor Woonlinie én Bouwlinie ook tot je reguliere werk. Net als het aansturen van een team aan van zeven ervaren collega’s van planning & control en ICT tot dagelijkse administratie. 

Nice to know: we werken met state of the art ICT-applicaties als Dynamics-Empire en SBI, WALS, AM en TMS van Ortec-Finance. De organisatie is jong en over het algemeen hoog opgeleid. Dat zie je terug in ambities en slagkracht van Woonlinie. Dat zeggen we niet alleen zelf, kijk ook maar eens in ons visitatierapport (Doeners met een plan). Ook niet onbelangrijk : onze financiële positie stelt ons in staat ambities waar te maken.

Als je onze teamleider planning en control wordt, heb je:

 • Minimaal een succesvol afgeronde HBO-opleiding bedrijfseconomie of SPD;
 • Stevige ervaring in de sector, bijvoorbeeld als senior professional financiën;
 • Leidinggevende ervaring is niet noodzakelijk;
 • Een pré als je ervaring hebt met applicaties van Ortec-Finance;
 • Een pré als je in de buurt woont – max 30 minuten reizen. Dat vinden we belangrijk uit het oogpunt van betrokkenheid én duurzaamheid.


Daarnaast:

 • Heb je een passie voor ons werk en het werkveld. Net als wij, snap je het belang van goede en passende huisvesting voor iedereen.
 • Geniet je van de inhoud. Je werkt zelf graag mee aan jaarrekening, begroting en jaardoelen.
 • Maak je graag meters! De lat ligt hoog in onze organisatie en met elkaar realiseren we in redelijk tempo hoogwaardige management informatie.
 • Start je (bijna) iedere dag met de vraag hoe het vandaag nog beter kan. Verbetering in de vorm van meer waarde toevoegen en minder verspillen zit ons in het bloed. En jij herkent je daar in.


Wij bieden
Door ambitie en lef onderscheidt Woonlinie zich in de sector. Dat doen we als compacte en professionele organisatie. Daar zoeken we mensen bij met ambitie en inzet! Daar staat tegenover dat je als professional in ons compacte team veel op kan pakken. Als je je bewijst, krijg je veel vrijheid in de uitvoering van je werkzaamheden. Natuurlijk staat er altijd een team achter je dat zorgt voor goede raad en advies, in een prettige informele werksfeer, zodat je blijft groeien in je vak. 

De waardering is een salaris dat recht doet aan de uitdaging op basis van de CAO Woondiensten: schaal L van de CAO Woondiensten, maximaal € 5.580,00 bruto per maand o.b.v. een 36-urige werkweek. Woonlinie kent goede secundaire arbeidsvoorwaarden (o.a. goede opleidingsmogelijkheden).

Ben je geïnteresseerd? 
We nodigen je graag uit om te solliciteren. Je brief en cv, zijn welkom bij Astrid Bouman, HRM-adviseur, via de 'Solliciteer' button. Als je vragen hebt, kan je haar bereiken via telefoonnummer (088) 520 4000. 

De reactietermijn eindigt op 6 juni 2018. De eerste gesprekken vinden plaats op 15 juni 2018. 

Delen van deze advertentie is fijn!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Trefwoorden: Vacature, Fulltime, Parttime, Zaltbommel, Teamlead finance.


Vergelijkbare zoekopdrachten: Onbepaalde tijd, WO, Fulltime, Parttime, HBO, 3-5 jaar, € 3.000 - € 5.000, € 5.000 - € 7.000, Controlling, Controller, Gelderland, Onroerend Goed