Medewerker Financiën (28-32 uur)

Opslaan
U moet u aanmelden of
een account maken om een vacature op te slaan.

Wij zijn op zoek naar een medewerker Financiën (28-32 uur)

Ben jij gek op cijfers, proactief en nauwkeurig? Voel jij je thuis in een dynamische, informele werkomgeving in de sport en heb je al de nodige ervaring? Reageer dan snel op deze afwisselende rol als medewerker financiën bij de Nederlandse Volleybalbond!

Wat ga je precies doen?
Op zoek naar een rol waarin je zelfstandig kunt werken maar wel onderdeel bent van een hecht team? Je takenpakket bestaat uit een mix van de volgende werkzaamheden:

• Het verwerken van inkoopfacturen en declaraties
• Het verwerken van banktransacties
• Het verwerken van verkoopfacturen
• Het verzorgen van diverse subadministraties met name de crediteurenadministratie
• Ondersteuning bij periode afsluitingen en overige werkzaamheden

Wat breng jij mee?
Passende opleiding en al ervaring opgedaan in vergelijkbare functies? Check! Je hebt minimaal MBO werk- en denkniveau, met minimaal 3 jaar werkervaring. Om zo goed mogelijk je werk te doen is het belangrijk dat je nauwkeurig werkt. Je krijgt energie van het werken met cijfers binnen een klein hecht team. Als echte teamplayer kun je prima samenwerken met collega’s, vrijwilligers en andere sportprofessionals op alle niveaus. Het liefste heb je ook kennis van en ervaring met Exact Globe/Synergy . Affiniteit met sport, in het bijzonder volleybal, is natuurlijk leuk maar zeker geen vereiste.

Wat wij je bieden
• Een team van ervaren professionals die in een positieve en informele sfeer met elkaar samenwerken;
• Een inspirerende werkplek op ons kantoor bij ’de Weerelt van Sport’ in Utrecht. Hier draait alles om sport en werk je samen met de beste mensen uit de sportwereld. Wij werken hybride dus ook thuiswerken behoort tot de mogelijkheden;
• Aandacht voor (persoonlijke) ontwikkeling. Je kunt bij ons trainingen volgen en samen met je leidinggevende reflecteer je regelmatig op je eigen ontwikkelwensen;
• Een organisatie die zich nationaal en internationaal maatschappelijk inzet op thema’s die passen bij de volleybalsport, zoals vitaliteit, gezondheid en inclusie;
• Een jaarcontract met de intentie voor een vast dienstverband, bij voorkeur voor 28-32 uur in de week;
• Een passend salaris (schaal 7, inschaling afhankelijk van relevante werkervaring) en eindejaarsuitkering volgens CAO Sport; de CAO Sport wordt in 2024 vernieuwd met o.a. 8% loonstijging (6% in januari, 2% in oktober) en nog eens 5% in 2025.
• Volledige OV-vergoeding en/of reiskostenvergoeding op basis van werkelijk gereden km’s en/of een thuiswerkvergoeding;
• 24 Vakantiedagen per jaar op basis van 38 uur p.w.;
• Een laptop en telefoon.

Over ons
De Nederlandse Volleybalbond is de overkoepelende organisatie voor zaal, beach- en zitvolleyballers in Nederland. We houden ons onder andere bezig met het ondersteunen van verenigingen en haar leden en het organiseren van competities en (internationale) evenementen. Met ruim 100.000 actieve leden, 600.000 mensen die graag volleyballen, jaarlijkse topsportevenementen en miljoenen fans van de nationale teams is de Nevobo een bond die maatschappelijke impact wil maken en daaraan actief partners wil verbinden. De Nevobo staat voor een inclusieve volleybalsport en vertaalt dit ook naar de organisatie.

Je komt te werken op de afdeling Financiën. Deze afdeling is verantwoordelijk voor het gehele financiële proces van de Volleybalbond. Denk aan het verzorgen van diverse subadministraties, managementinformatie en verslaglegging en het beheer van de financiële middelen ten behoeve van de planning- en controlcyclus.

Reageren?
Is je interesse gewekt? Mail dan je CV en motivatie vóór 31 december naar Nevobo, ter attentie van Marit Schepers (HR manager/marit.schepers@nevobo.nl).
Voor meer informatie kun je contact opnemen met Astrid Beumer via 06-25595552.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.


Vergelijkbare zoekopdrachten: Onbepaalde tijd, Bepaalde tijd, 1-3 jaar, Parttime, HBO, 3-5 jaar, In overleg, € 3.000 - € 5.000, MBO, 5-10 jaar, Utrecht, Financiele Administratie, Randstad, Financieel Medewerker, Sport/Cultuur