Boekhoudkundig Medewerker (20 uur p/w)

Als boekhoudkundig medewerker kom je te werken in het finance team van ongeveer 4 mensen. Naast je werkzaamheden binnen het finance team, zal je ook nog extra taken erbij krijgen zoals het bestellen van kantoor artikelen, kerstpakketten bestellen, en een vergaderzaal klaarmaken. Je hoofdtaak ligt bij finance. Jij bent iemand die flexibel is, niet bang is om extra taken op zich te nemen en doet wat er gedaan moet worden.

Jouw verantwoordelijkheden zijn;

  • Facturatie, inboeken van facturen
  • Contact met klanten en leveranciers, betreffende contracten en facturen;
  • Administratieve werkzaamheden;
  • Daarnaast algemene taken gerelateerd aan het kantoor, zoals het bestellen van kantoor artikelen, kerstpakketten bestellen.


  • Afgeronde MBO niveau 4;
  • Enige ervaring en affiniteit met de financiële administratie, het boeken van facturen;
  • Ervaring met microsoft Excel;
  • Teamplayer, proactief en cijfermatig sterk;
  • Goede beheersing van de Nederlandse en Engels taal in woord en geschrift.


Voor deze rol kunnen wij jouw een salaris bieden rond de € 2500 bruto per maand op basis van fulltime dienstverband. Daarnaast zal je een contract krijgen via Independent Recruiters. Het is een rol voor 20 uur per week, waarin de werkdagen flexibel ingedeeld kunnen worden. Wij vertellen je er graag meer over in een persoonlijk gesprek.

Hoe nu verder? Binnen vier werkdagen laten wij je weten of je in aanmerking komt voor de positie. We plannen een kennismakingsgesprek in, digitaal of live. In dit gesprek informeren we jou zo volledig mogelijk over de vacature, het bedrijf en het vervolg van de procedure. In overleg met jou introduceren we je bij onze opdrachtgever om je vervolgens te blijven begeleiden in het sollicitatieproces. De Independent Recruiters Groep beschikt over een groot team met gespecialiseerde recruiters. Iedere recruiter heeft een zeer sterke focus op zijn eigen vakgebied. Hierdoor zijn zij de ideale sparringpartner voor zowel de kandidaat als de opdrachtgever.

Vergelijkbare zoekopdrachten: Accountancy, Onbepaalde tijd, WO, Fulltime, 1-3 jaar, Parttime, Audit, Detachering, HBO, 3-5 jaar, € 3.000 - € 5.000, MBO, Banken, € 5.000 - € 7.000, Controlling, Financiele dienstverlening, Financiele Administratie, Randstad, Horeca, Controller, Financial Controller, Noord-Holland, Financieel Medewerker, Heel Nederland