Medewerker Pensioenbeheer StiPP

PGGM heeft voor haar locatie in Zeist een vacature voor een

Medewerker Pensioenbeheer StiPP


Jouw afdeling 
Jij hebt energie, bent flexibel en denkt graag mee? Dan is dit jouw afdeling! Binnen het team Pensioenbeheer StiPP bij PGGM is er plek voor een nieuwe collega, die graag de mouwen opstroopt en niet bang is initiatief te tonen. 

Het pensioenbeheer bij StiPP is opgedeeld in een werkgevers- en deelnemersdeel. In beide teams wordt gewerkt volgens het Agile-principe. In deze open overlegcultuur, streven wij naar continue verbetering om de klant (StiPP) iedere dag beter te kunnen bedienen. Hierdoor bevind je je in een dynamische omgeving, waar veel ruimte is voor het nemen van eigen verantwoordelijkheid. 

Voor zowel het werkgevers- als deelnemersdeel pensioenbeheer zoeken wij een collega! Is jouw interesse gewekt? Lees verder en onderzoek op welke afdeling jij het meest waardevol bent. Wij geloven er bij StiPP in dat jij het meest tot je recht komt, als je dagelijks werkzaam bent in een omgeving waar jij waardevol kunt zijn. 

Jouw functie als Medewerker Pensioenbeheer StiPP
Door de Agile werkwijze streven wij ernaar dat iedereen kennis heeft van alle werksoorten. Hierdoor werk je fijn samen en kun je elkaar beter ondersteunen. Dit geeft jou tevens de mogelijkheid om kansen te signaleren. Jij kunt deze omvormen naar voorstellen om processen of procedures te verbeteren. 

Pensioenmedewerker werkgeverszaken
Gezamenlijk ben je verantwoordelijk voor de uitvoering van het pensioenbeheer voor StiPP op werkgeversniveau. Je houdt je bezig met opsporing & handhaving, denk hier bijvoorbeeld aan de aansluiting van nieuwe werkgevers. Het verwerken van mutaties is een belangrijke kerntaak, denk hierbij aan werkgevers die gewijzigde loongegevens of dienstverbanden doorgeven. Tevens heb je dagelijks contact met werkgevers, zowel per e-mail als telefonisch. 

Pensioenmedewerker deelnemerszaken 
Gezamenlijk ben je verantwoordelijk voor de uitvoering van het pensioenbeheer voor StiPP op deelnemersniveau. Je houdt je bezig met het verwerken van mutaties, denk hierbij aan het toekennen van ouderdoms- of nabestaandenpensioen, het verwerken van inkomende en uitgaande waardeoverdrachten en het verwerken van verzoeken tot vrijwillige voortzetting. Je hebt dagelijks contact met deelnemers, zowel per e-mail als telefonisch.

Profiel 
Je hebt de volgende achtergrond:

 • HBO denk- en werkniveau;
 • Minimaal 2 - 5 jaar relevante werkervaring in pensioenadministraties of bank- en/of verzekeringswezen.
 • Je beschikt over de volgende competenties/vaardigheden:
 • Je krijgt energie van het werken in een multidisciplinair team;
 • Je neemt gezamenlijke verantwoordelijkheid voor het realiseren van de klantafspraken;
 • Je bent analytisch sterk;
 • Je bent communicatief sterk, zowel schriftelijk als verbaal;
 • Je hebt doorzettingsvermogen;
 • Je bent bereid continu te ontwikkelen en je kennis en kunde te verbreden;
 • Je neemt initiatief;
 • Je bent zelfstandig en pakt verantwoordelijkheid (geeft aan wanneer je hulp nodig hebt);
 • Je bent goed in het communiceren, presenteren en verkopen van jouw ideeën;
 • Je hebt aantoonbare werkervaring in een Agile-omgeving (pré);
 • Je hebt aantoonbare werkervaring in de pensioenbranche (pré);
 • Je hebt ervaring met het beoordelen en verwerken van arbeidsverhoudingen.


Je bent een echte bouwer, zelfstandig en denkt ook graag mee in hoe we de organisatie én cultuur het beste gaan vormgeven en behouden? Pensioenkennis is een pré, maar herken jij je in de gestelde competenties dan telt dit voor zeker 75% mee in de selectie. 

Wat biedt PGGM jou?
Een professionele, daadkrachtige en inspirerende werkomgeving met volop kansen om je vakmanschap uit te bouwen. Bij ons staan samenwerken, kennis delen en zelfstandigheid hoog in het vaandel. Dit komt goed tot uiting in onze cultuur en het Nieuwe Werken. Ons moderne en robuuste arbeidsvoorwaardenpakket zorgt voor een goede beloning en mogelijkheden werk en privé op een voor jou passende manier te combineren. We hechten aan een open en eerlijke bedrijfscultuur, bieden je werk dat er toe doet en vinden het belangrijk met respect voor mens en omgeving te opereren. Kies je voor PGGM, dan kies je ook voor jezelf. Houdt er rekening mee dat een assessment deel kan uitmaken van de selectieprocedure. 

Meer informatie 
Wil je meer weten? Neem dan contact op met Harriet Koster, recruiter, op 030-277 1986.

Solliciteren op de functie van Medewerker Pensioenbeheer StiPP
Als je op deze vacature wilt reageren, solliciteer dan met je CV én motivatiebrief én foto uiterlijk woensdag 6 juni 2018 via onze sollicitatiepagina

Als wij enthousiast zijn over jouw sollicitatie, dan nodigen we je uit voor de selectie dag op woensdagmiddag 13 juni 2018. Reserveer deze datum dus alvast in je agenda!
 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

 


Vergelijkbare zoekopdrachten: Onbepaalde tijd, Fulltime, Assurantie, 1-3 jaar, HBO, Financiele dienstverlening, Utrecht, Financieel Adviseur