Medewerker Financiële Administratie

Jij begrijpt als geen ander dat een goede financiële administratie van groot belang is het behalen van resultaten van het waterschap. Wil jij jouw kennis inzetten voor het versterken het financiële cluster? Dan gaan wij graag in gesprek met jou!

Voor de afdeling Administratie zoeken wij (voor de periode van minimaal een jaar) een:

Medewerker Financiële Administratie
Houten | 28 uur per week

Wat jij gaat doen
Als medewerker financiële administratie heb je een veelzijdige baan. Je draagt zorg voor de administratie van crediteuren, debiteuren en inkoopverplichtingen.
Dit houdt in dat je:

 • het grootboek en de tussenrekeningen bewaakt;
 • balansspecificaties opstelt;
 • de accordering van facturen bewaakt zodat deze tijdig betaald kunnen worden;
 • het aanspreekpunt bent voor leveranciers en afdelingshoofden.

Wat maakt jou succesvol?
Je bent een administratief talent met de ambitie om jouw talenten in te zetten voor de afdeling administratie. Je hebt goede mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheden. Enige jaren ervaring met de beschreven werkzaamheden in de functie een pré.

Je combineert goed cijfermatig en analytisch inzicht met communicatieve vaardigheden. Verder heb jij een proactieve en servicegerichte instelling. Omdat de werkomgeving dynamisch is, zijn verandervermogen en stressbestendigheid belangrijke talenten om deze functie goed in te kunnen vullen.
Voor het uitvoeren van deze functie heb je:

 • Een opleiding op MBO-niveau.
 • Kennis van Excel en affiniteit met financiële systemen.

Waar kun je op rekenen?
Een organisatie waar veel ruimte is voor eigen initiatief en eigen inbreng waar ook wat mee gedaan wordt. Een platte organisatie met korte lijnen, verantwoordelijkheden die laag liggen in de organisatie, betrokken collega’s en passie bij het werken. Binnen HDSR is het talentprogramma de rode draad voor de manier waarop medewerkers hun werk doen. Dit vanuit de filosofie: maak het beste los in jezelf en in elkaar!

Bij deze afwisselende baan hoort natuurlijk ook een goed salaris afgestemd op jouw ervaring en capaciteiten en goede secundaire voorwaarden:

 • Aanstelling voor minimaal 1 jaar
 • Een salaris van minimaal € 2.125,- bruto per maand en het maximum bedraagt € 2.797,- bruto per maand op basis van een 36-urige werkweek, schaal 7 - CAO, de Sectorale Arbeidsvoorwaardenregelingen Waterschapspersoneel (SAW). Inschaling vindt plaats op basis van kennis en werkervaring.
 • Een individueel keuzebudget van tenminste 20% van je bruto jaarsalaris dat je naar eigen inzicht in kan zetten voor bijvoorbeeld het kopen van extra vrije dagen;
 • Flexibele werktijden en de mogelijkheid om tijd en plaats onafhankelijk te werken;
 • Kansen om je binnen ons waterschap te blijven ontwikkelen. Hiervoor is een persoonlijk opleidingsbudget van € 5.000,- euro gereserveerd, dat je in overleg met je leidinggevende binnen 5 jaar kunt inzetten.

Inschaling vindt plaats op basis van kennis en werkervaring. De waterschapsector kent een eigen CAO, de Sectorale Arbeidsvoorwaardenregelingen Waterschapspersoneel. Ook hanteren we flexibele werktijden en de mogelijkheid Tijd en Plaats Onafhankelijk te Werken (TPOW). Je werkdagen zijn in ieder geval woensdag, donderdag en vrijdag, de andere dag is vrij te kiezen.

Wie zijn wij?
De Stichtse Rijnlanden zorgt voor veilige dijken, schoon water en droge voeten in het zuidelijk deel van de provincie Utrecht en een klein deel van Zuid-Holland. Hoogheemraadschap De Stichtse Rijnlanden is één van de 21 waterschappen in Nederland. Het waterschap is, net als een gemeente, een lokale overheid. Het Hoogheemraadschap De Stichtse Rijnlanden bestaat uit een algemeen bestuur, een college van dijkgraaf en hoogheemraden en circa 500 medewerkers.
HDSR is gestart met het inrichten en uitvoeren van grote IPM-gestuurde projecten bij het waterschap.

Neem eens een kijkje in onze keuken: http://bit.ly/2fCjJnb  

Solliciteren of meer weten?
Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Mark Houweling, coördinator Administratie telefoonnummer 030 – 634 5895.

Iets voor jou?
Reageer dan via de sollicitatiebutton. Wij zien jouw reactie graag tegemoet!

Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Trefwoorden: vacature financieel medewerker Houten, finance, financial, Utrecht


Vergelijkbare zoekopdrachten: Onbepaalde tijd, Parttime, € 2.000 - € 3.000, 3-5 jaar, Administratief Medewerker, MBO, Utrecht, Financiele Administratie, Financieel Medewerker, Overheid