Financieel Medewerker

Ben jij op zoek naar een baan waarin jij zorgt dat alle cijfers tot in detail kloppend zijn? En wil jij graag in een organisatie werken die volop in beweging is om processen verder te automatiseren? Dan is DO IT ORGANIC wegens uitbreiding op zoek naar jou!

Wij zijn DO IT ORGANIC, een succesvol, internationaal en groeiend bedrijf dat actief is in de markt voor 100% biologische voedingsingrediënten.

DO IT ORGANIC te Barneveld is op zoek naar een

Financieel Medewerker
32-40 uur per week

Onze organisatie:

Wij geloven dat we kunnen bijdragen aan een duurzame en betere wereld door de overgang van conventionele naar biologische landbouw te versnellen. Wij maken dit mogelijk door het leveren van hoogwaardige gekwalificeerde en volledig biologische voedingsingrediënten en consumentenproducten. Wij zijn gepassioneerd om duurzaam impact te genereren. Onze bedrijfscultuur wordt gekenmerkt door korte communicatielijnen, waardoor we enthousiast en snel kunnen inspelen op nieuwe ontwikkelingen.

Over de functie:
In jouw rol als Financieel medewerker ben je verantwoordelijk voor de verschillende activiteiten die horen bij het verzorgen van een perfecte administratie zoals het verwerken van inkoopfacturen en het opstellen en verwerken van verkoopfacturen. Hierdoor ben je dagelijks in gesprek met onze leveranciers, klanten en collega’s en zorg je dat de administratie kloppend is. Jij bent de spil in het web in het Finance team. Naast het boeken van de inkoopfacturen, de facturatie, debiteurenbeheer en het boeken van de banken, zal je de Group Controller assisteren bij de maandafsluiting. Denk daarbij aan het uitzoeken van tussenrekeningen, rekening-couranten, het boeken van de loonjournaalpost en de afschrijvingen.

Als Financieel medewerker kom je te werken in een team van 5 collega’s en je rapporteert aan de Group Controller. Deze functie is ontstaan door de groei van ons bedrijf, je kunt de functie dus zelf nog vormgeven in samenspraak met de Group Controller.

WIE zoeken WE?
We maken graag kennis met een enthousiaste en ambitieuze Financieel medewerker die ervaring heeft in een vergelijkbare functie. Daarnaast breng je met je mee:

  • MBO+/HBO werk – en denkniveau aangevuld met minimaal één jaar ervaring in een soortgelijke functie;
  • Goede communicatieve vaardigheden en klantgericht denken;
  • Goede schriftelijke en mondelinge uitdrukkingsvaardigheid in het Nederlands (Engels is een pré);
  • Je bent een gezellig, enthousiast en hulpvaardig persoon die zowel zelfstandig als in teamverband kan werken, je werkt nauwkeurig, je bent leergierig om te groeien en in staat andere taken op te pakken en je beschikt over een goed cijfermatig inzicht;
  • Je bent doortastend en je kunt prima uit de voeten met Microsoft Office, financiële administratieve software en ondersteunend debiteuren systeem.
     

Wat kun je van ons verwachten?
Wij bieden een leuke en uitdagende functie binnen een enthousiast team. Daarnaast bieden we een dienstverband met een marktconform salaris, 24 vrije dagen per jaar o.b.v. een fulltime dienstverband, een premievrije pensioenregeling, vakantiegeld en mogelijkheid om via certificaten te participeren in het bedrijf.

Je komt terecht in een dynamisch bedrijf dat groeiend is, waardoor je ruime mogelijkheden hebt om je verder te ontwikkelen. Daarnaast word je gestimuleerd om actief mee te denken in de ontwikkeling van ons bedrijf.

Interesse of meer informatie?
Are you 100% involved to improve? Laat dan je CV en motivatie achter via onze sollicitatiepagina of stuur deze naar jobs@organic.nl.

Voor aanvullende informatie kun je contact opnemen met Désirée Theyse, CFO (d.theyse@organic.nl).

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld!


Vergelijkbare zoekopdrachten: Onbepaalde tijd, Fulltime, 1-3 jaar, HBO, MBO, Financiele Administratie, Gelderland, Financieel Medewerker, Zakelijke dienstverlening