Manager Financiële Administratie

Wil jij met jouw team van A tot Z verantwoordelijk zijn voor onze financiële administratie? Een meewerkende rol waarin jij het overzicht behoudt over uiteenlopende bedrijfsprocessen in een sterk groeiend internationaal MKB-bedrijf in de foodbranche. Werken aan continue verbetering met veel mogelijkheden voor persoonlijke groei en ontwikkeling.

Anur Halal Food, gevestigd in Giessen, gelegen tussen Den Bosch en Gorinchem, is ruim 25 jaar geleden opgericht door de zoon van een Turkse gastarbeider. Er was veel vraag naar typische oer-Hollandse snacks (zoals frikandellen, burgers en kipnuggets) maar dan volledig halal. Dit assortiment diepvries snacks heeft zich razendsnel ontwikkeld en is onder het merk Anur een begrip binnen de etnische gemeenschap. In de afgelopen jaren is het assortiment flink uitgebreid met onder andere verse vleeswaren, vlees, zuivel, diepvries maaltijden en -componenten en authentieke specialiteiten. Nieuw zijn onze “verse” kant-en-klaar maaltijden.

Anur heeft zich met de Halal A-merken Anur, Wahid en Ikbal ontwikkeld tot “de” leverancier voor de oorspronkelijke en moderne Europese halalconsument. Met distributie in meer dan 6.000 etnische winkels en supermarkten in onder andere Nederland, België, Duitsland, Frankrijk, Engeland, Spanje en Scandinavië, heeft Anur al jaren een leidende positie in West-Europa. We zien het als een compliment dat in al deze landen ook steeds meer niet-islamitische consumenten interesse tonen in onze halal-vleesproducten.

Bij Anur Halal Food werken ruim 35 medewerkers aan de ontwikkeling, de marketing, de verkoop en de distributie van de gecertificeerde producten. Geproduceerd wordt door professionele en Halal-gecertificeerde toeleveranciers. Van oudsher hebben de merken een uitstekende naamsbekendheid en worden we geprezen vanwege de hoge kwaliteit. We zijn IFS-gecertificeerd.

We vormen een leuk en ambitieus team. In een open cultuur werken collega’s met een verschillende etnische achtergrond, geslacht en geloofsovertuiging respectvol en in een uitstekende onderlinge sfeer nauw samen. Onze passie is de ontwikkeling van Halal producten voor verschillende klantengroepen, in binnen- en buitenland.

De functie

De afdeling financiële administratie vormt samen met de afdeling backoffice het fundament van Anur Halal Food. Beide teams werken intensief samen.

Met jouw team van 4 medewerkers verzorg jij de financiële administratie van A tot Z inclusief de maandafsluiting en bijbehorende rapportages. Jij organiseert de werkzaamheden, coacht jouw medewerkers en werkt zelf volop mee. Dit doe je in een zeer uitdagende omgeving:

 • We hebben honderden producten die we aan vele internationale klanten verkopen binnen en buiten de EU en we ontwikkelen ons assortiment voortdurend;
 • We werken met vele producten die soms beperkt houdbaar zijn;
 • Voor onze klanten kennen we verschillende logistieke processen en commerciële afspraken;
 • We leveren vanuit een drietal magazijnen;
 • We hebben emballagestromen met bijbehorende verrekening;
 • We groeien erg hard in verschillende landen;
 • We zijn volop in ontwikkeling, zo gaan we komend jaar een nieuw ERP pakket implementeren.

In deze dynamische omgeving verwachten we van jou dat je regelmatig een stapje terug doet uit de dagelijkse werkzaamheden en  analyseert hoe we bedrijfsprocessen kunnen verbeteren. En natuurlijk mag je de uitkomst hiervan ook in de praktijk brengen. Je maakt deel uit van ons kernteam en rapporteert aan de directeur Finance en Operations. Op termijn zijn er volop mogelijkheden om jouw functie te verdiepen of te verbreden. Dit vullen we samen met jou verder in.

Anur Halal Food zoekt

 • Door opleiding en werkervaring ben je inmiddels uitgegroeid tot een ervaren professional in de financiële administratie.
 • Het geven van leiding aan een compact, team is een volgende logische stap in jouw ontwikkeling en als je al ervaring hiermee hebt ben je natuurlijk ook van harte welkom.
 • Kwaliteit en nauwkeurigheid kenmerken jouw persoonlijkheid evenals het streven naar continue verbetering.
 • In een snelgroeiende, compacte organisatie met relatief weinig kaders en regels voel jij je thuis en zorg je voor de gewenste structuur.
 • Je hebt een open mind naar andere culturen;
 • De Nederlandse en Engelse taal beheers je goed en je woont op een bereisbare afstand van Giessen.
 • Je bent voor 32-40 uur beschikbaar.

Anur Halal Food biedt

 • Een managementfunctie binnen een organisatie die met bestaande en nieuwe producten snel groeit in een toenemend aantal Europese landen;
 • Een dynamische werkomgeving waarin de financiële administratie volop in ontwikkeling blijf en beslist geen routineklus is;
 • Veel ruimte voor continue verbetering en persoonlijke groei;
 • Initiatief stellen we op prijs en jij krijgt veel vrijheid om jouw expertise toe te voegen;
 • Wanneer aanvullende specifieke kennis of vaardigheden gewenst zijn, investeren we graag in jouw ontwikkeling;
 • Een betrokken en divers team binnen een multiculturele organisatie met een open cultuur, korte lijnen en een erg fijne werksfeer;
 • Het bruto salaris stemmen we af op jou expertise binnen een range van € 55.000 - € 80.000 bruto per jaar;
 • We kennen een eindejaarsuitkering van 3% en zijn aangesloten bij het pensioenfonds VLEP;
 • Thuiswerken is gedeeltelijk mogelijk maar dan mis je wellicht wel onze gratis lunch;
 • Deze functie kan in 32 tot 40 uur worden ingevuld.

Interesse?

Solliciteer via onderstaande button!

Heb je eerst nog vragen? Willem Olthof van MOResult begeleidt Anur Halal Food exclusief bij de invulling van deze vacature.
Hij is bereikbaar via 06 11 536 546 of w.olthof@moresult.nl. Voor meer informatie over Anur Halal Food kijk je op https://anur.nl/

Belangstelling vanuit intermediairs is niet zinvol. Kandidaten die we via andere partijen krijgen aangeboden beschouwen we als kandidaten die rechtstreeks bij Anur Halal Food hebben gesolliciteerd.


Vergelijkbare zoekopdrachten: Onbepaalde tijd, HBO, In overleg, 5-10 jaar, € 5.000 - € 7.000, Utrecht, Financiele Administratie, Groothandel/Detailhandel, Noord-Brabant, Financieel Manager