Assistent Business Controller

Opslaan
U moet u aanmelden of
een account maken om een vacature op te slaan.
Vanwege de groei van de onderneming en van de activiteiten is deze retail onderneming op zoek naar een Assistent Business Controller, iemand die het vak wil leren en wil bijdragen aan de groei van het bedrijf. In deze rol krijg je de kans om mee te helpen met het opzetten en bouwen van een sterke finance afdeling en de voornamelijk het business control stuk, waarin rapportages en processen worden neergezet om zo een inzicht te kunnen leveren aan de business. je komt te werken in een klein team van 3 a 4 personen, waarbij je nauw samenwerkt met de financieel manager en financieel directeur.

Taken en verantwoordelijkheden:

 • Fungeren als sparringpartner van de Finance Manager;
 • Meedenken en meewerken aan verbeterinitiatieven van de financiële processen;
 • Opstellen van de financiële rapportages (maand, kwartaal en jaar);
 • Analyseren van data en informatie;
 • Ondersteunen met het automatiseren van financiële processen.


Dit is een gave functie waar jij het vak kan leren. Daarom zoeken wij iemand met de volgende kwaliteiten:

 • Minimaal een afgeronde HBO opleiding;
 • Enige relevante werkervaring;
 • Sterke communicatieve vaardigheden in het Nederlands;
 • Iemand die gemotiveerd is en zichzelf verder wil ontwikkelen tot business controller
 • Hoge productiviteit en je bent in staat je staande te houden binnen een uitdagende, dynamische werkomgeving en een verbindende factor te zijn in het team;
 • Sterke analytische skills.


Naast een zeer uitdagende baan met uitstekende doorgroeikansen bieden ze je een salaris afhankelijk van de kennis en ervaring, dit ligt tussen de € 3500 en €4500 bruto per maand op basis van fulltime dienstverband.

Hoe nu verder? Binnen vier werkdagen laten wij je weten of je in aanmerking komt voor de positie. We plannen een kennismakingsgesprek in, digitaal of live. In dit gesprek informeren we jou zo volledig mogelijk over de vacature, het bedrijf en het vervolg van de procedure. In overleg met jou introduceren we je bij onze opdrachtgever om je vervolgens te blijven begeleiden in het sollicitatieproces. De Independent Recruiters Groep beschikt over een groot team met gespecialiseerde recruiters. Iedere recruiter heeft een zeer sterke focus op zijn eigen vakgebied. Hierdoor zijn zij de ideale sparringpartner voor zowel de kandidaat als de opdrachtgever.

Vergelijkbare zoekopdrachten: Accountancy, Onbepaalde tijd, WO, Fulltime, 1-3 jaar, Parttime, Audit, Detachering, HBO, 3-5 jaar, € 3.000 - € 5.000, MBO, Banken, € 5.000 - € 7.000, Controlling, Financiele dienstverlening, Financiele Administratie, Randstad, Horeca, Controller, Financial Controller, Noord-Holland, Financieel Medewerker, Heel Nederland