Medewerker Backoffice

Thésor is al ruim 20 jaar specialist in treasury. We geloven in de toegevoegde waarde van een professionele treasury. Samen met onze opdrachtgevers bouwen we aan een financieel gezonde publieke sector. We zijn een organisatie met integere professionals met financieel inzicht, kennis van zaken en jarenlange ervaring. Onze aanpak is pragmatisch en oplossingsgericht.

Thésor te Zeist heeft een vacature:

Medewerker Backoffice

16-24 uur

Functieomschrijving Medewerker Backoffice
We zijn per direct op zoek naar een medewerker backoffice. Je draagt zorg voor het registreren, beheren, verwerken en digitaliseren van financiële contracten. Ook doe je onderzoek naar de mogelijkheden om het transactieverwerkingsproces en de rapportages verder te verbeteren. 

Als Medewerker Backoffice herken je jezelf in het volgende profiel:

  • Je beschikt over een MBO+ of HBO opleiding financiële administratie;
  • Je bent zorgvuldig en nauwkeurig in je werk;
  • Je werkt graag zelfstandig, maar ook in een team;
  • Je hebt goede communicatieve vaardigheden en een klantvriendelijke houding;
  • Je ziet het als jouw taak de bestaande processen verder te optimaliseren.


Ons aanbod
We vragen veel van je, maar daar krijg je ook veel voor terug. Een marktconform salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden vinden we vanzelfsprekend. 

Wat we bij Thésor minstens zo belangrijk vinden, is een prettige werksfeer. Je krijgt veel ruimte en vrijheid en uiteraard word je begeleid zodat je jezelf in korte tijd nog verder kunt ontwikkelen. De platte organisatiestructuur draagt bij aan korte communicatielijnen en kent een werksfeer die het beste is te omschrijven als open, hands-on en informeel. 

Sollicitatie & informatie vacature Medewerker Backoffice
Stuur ons dan je motivatie + CV via onze sollicitatiepagina

Past de functie niet bij jou, maar ken je iemand die perfect in het geschetste profiel past? Stuur deze vacature dan door. 

Wil je meer informatie? Neem dan contact op met Liesbeth de Bruin, tel. 088-44 24 230. 
 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld!Trefwoorden: Vacature Medewerker Backoffice Zeist, Vacature Medewerker Backoffice Utrecht, Vacature Administratief Medewerker Backoffice, Treasury, Lening
 


Vergelijkbare zoekopdrachten: Accountancy, < 1 jaar, Bepaalde tijd, Parttime, HBO, Administratief Medewerker, MBO, Utrecht, Treasury