Vacature Stagiair Corporate Finance

‘Zin om je corporate finance kennis in de praktijk te brengen?’

Functie omschrijving

Tijdens een stage bij AenF Partners werk je aan meerdere projecten tegelijkertijd (in verschillende fasen). Als stagiair maak je direct deel uit van een klein en hecht overnameteam, dat doorgaans uit 2-3 personen bestaat. Een van de voordelen van stage lopen bij AenF Partners is dat je door de kleinschaligheid direct betrokken wordt bij alle fasen van het fusie en overnameproces. Je maakt het M&A proces van dichtbij mee. Zo word je onder meer betrokken bij het searchen naar de juiste overnamekandidaat, presentaties en pitches, het schrijven van informatiememoranda, het financieel en strategisch analyseren van markten en bedrijven en het uitvoeren van een waardebepaling van een bedrijf. Zo kom je gedurende je stageperiode in aanraking met het hele proces van fusies- en overnames.

Wij bieden

Een kans om ervaring op te doen in de fusie en overname markt door directe betrokkenheid bij alle fasen van het overname proces. AenF Partners is een praktisch ingestelde onderneming en dus de ideale plek om je corporate finance kennis in de praktijk te brengen. De partners van AenF Partners zijn specialisten op het gebied van de koop en verkoop van ondernemingen, met een brede kennis, jarenlange ervaring en een stevig netwerk; kortom alle ingrediënten om voor een goede begeleiding zorg te dragen.

Wij zoeken

Wij zoeken een gedreven masterstudent die graag praktijkervaring op wil doen in M&A. Een stagiair bij AenF Partners wordt direct onderdeel van een jong en hecht team. Daarnaast moet je een gezonde dosis verstand hebben en een goed gevoel voor humor.

Contact

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Korijn Scheper op telefoonnummer 030 - 750 8933 of via e-mail scheper@aenfpartners.nl.


Vergelijkbare zoekopdrachten: WO, < 1 jaar, HBO+, In overleg, Student (stage), Corporate Finance, Financiele dienstverlening, Utrecht, Financieel Adviseur